sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Uutta kotiin

Heiii ja kivaa kevättä! Kyllä, nyt kun ollaan jo maaliskuun puolella, voidaan puhua keväästä. Mä en tiedä, että onko se juuri valo ja päivän piteneminen se juttu, joka on saanut mut älyttömän energiseksi ja varsinkin saanut mut tarkastelemaan tätä kotia erilailla. Mehän muutettiin tänne viime syyskusssa ja nyt vasta musta tuntuu, että nään mitä tänne tarvitsee. Yks juttu, minkä koin tarvitsevani, oli peili sohvan yläpuolelle.

Selailin nettikauppoja, Tori.fi-sivustoa ja kirppareita ihanan peilin toivossa. Aikani selailtua löysin uuttakotiin.fi  nettisivut ja tutkailin peilivaihtoehtoja.. Löysinkin mieleiseni peilin (klik) ja vaikka tuotekuvauksessa ilmoitettiin tuotteen olevan kakkoslaatua, uskaltauduin silti tilaamaan tuon peilin.
Myönnän, että vähän jännitti paketin avaaminen, mutta herranjestas! Paketista tuli älyttömän ihana ja hyvälaatuinen peili. Yläsivussa oli muutamasta kohdasta ihan pikkaisen lähtenyt pinnoitetta, mutta muuten peili oli aivan priimaa.

Aloin muutenkin selailemaan kyseistä sivustoa ja uskon, että saatan sieltä muutamat tuotteet tilata. Varsinkin nyt, kun havaitsin kakkoslaadun olevan ihan oikeasti hyvälaatuista. Tottakai kakkoslaadun tilaaminen on helppoa, sillä kuvauksessa selkeästi kerrotaan tuotteen "vioista" ja oikeasta väristä. Myös asiakkaiden arvioit olivat tosi kätevästi luettavissa ja niidenkin pohjalta pystyy vähän arvioimaan, uskaltaako tuotetta tilata.

Nyt aion jatkaa tämän meidän kämpän ikuisuusprojektia, eli sisustamista.. En tiedä, tuleeko tästä ikinä valmista.. 


1 kommentti :

  1. Täällä ainakin pidentyneet päivät ja auringonpaiste on tuoneet hurjasti energiaa! Tuntuu että jaksaa paljon paremin hoitaa ties mitä roikkumaan jääneitä asioita, ja sisustuskärpänenkin on puraissut taas vaihteeksi :D On kyllä kiva toi peili, ja sopii ihanasti teidän kämppään :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista