sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Passion Food - New York, New York!

Käytiin Antin kanssa pari viikkoa sitten testaamassa Jyväskylän Passion Foodin brunssi. Passionissa on ollut joka sunnuntai brunssi helmikuusta 2016 saakka, mutta tänä vuonna brunssit ovat uudistuneet erilaisilla teemoilla. Toinen muutos on se, että brunsseja ei ole joka sunnuntai, vaan brunsseista ilmoitetaan Facebookissa ja Passion Foodin Instagramissa.

Meidän brunssin teemana oli New York ja teema näkyi kyllä selkeästi. Tarjolla oli:

Coleslaw L, G
Cobb-salaatti L, G
Bageleita L

Miniburgereita L
Mac & Cheese L
BBQ-ribs L, G
Chicken wings L, G
Vege wings L, G
Paistettua pekonia L, G
Ranskalaisia L, G
Savuchilimajoneesi L, G
Auradippi L, G

Mansikkapirtelöä L, G
N.Y. Cheesecake L, G
Pannukakkua L

Vesi, jäätee, kahvi, tee


Kaiken kaikkiaan brunssin tarjonta oli kattava, kuten menusta näkyy.  Meillä ongelma Antin kanssa on se, että Antti on kaikkiruokainen ja minä olen sitten nirsompi ruuan suhteen. Brunsseissa ja lounaissa mua aina jännittää se, onko siellä mulle mitään syötävää. Tällä brunssilla meille löytyi kyllä kummallekin ruokaa ainakin riittävästi, sillä syötiin molemmat itsemme aiiiika täyteen..  Brunssin hinta on 19,90€  ja hinta on erittäin sopiva hyvälle ja kattavalle brunssille.

Teemat tarjoavat vaihtelua ja mielenkiintoa brunsseihin ja ovat kiva uudistus perinteisiin brunsseihin verrattuna. Uskon, että me ainakin käydään näillä brunsseilla myös jatkossa.

Muistakaan laittaa Passion seurantaan Instagramissa @passionjkl tai käykää tykkäämässä
Facebookissa! Näin pysytte kärryillä tulevista brunsseista! 
Lähetä kommentti