perjantai 5. tammikuuta 2018

Tangle Teezer vs Wet Brush ProOlen vuosia käyttänyt Tange Teezeriä ja olen ylistänyt sitä parhaana harjana koskaan. Markkinoille  on saapunut kuitenkin Wet Brush Pro. Sain tuon maagisen harjan käteeni töissä ja kysyin työkavereilta, onko tämä oikeasti hyvä. Kuulema on. Ajattelin ensin, että ei ole TT:n voittanutta, mutta halusin testata tätä uutta harjaa ja katsoa, pitääkö puheet paikkansa sen hyvyydestä. 

 Kun puhutaan hiusten harjaamisesta minun kohdallani, on lähtötilanne hankala. En ole koskaan, edes TT:llä voinut harjata hiuksiani kuivana, ellen laita niitä kiinni tai kiharra/suorista niitä raudalla.  Kateellisena katson ihmisiä, jotka harjaa hiuksensa kesken päivän! Ja hiukset pysyvät nättinä ja huoliteltuina! Kuivankarhea luonnonkihara kun pörrööntyy kuivana harjattaessa aika melkoisesti. Muistutan harjaamisen jälkeen lähinnä pörröistä puudelia. Tangle Teezer on ollut kuitenkin paras harja hiuksilleni tästäkin huolimatta, sillä kiharaa ei ole märkänäkään helppoa harjata. Tangella hiusten harjaaminen ei satu ja tämä kivuton kokemus hiusten harjaamisessa oli aivan uutta, kun tain TT:n käteeni ensimmäisen kerran. 

Nyt edessäni oli kuitenkin aivan uusi harja, WBP ja aloitin kokeen armottomasti kuivilla hiuksilla. Ensihuomio oli, että kuivanakin harjatessa tällä harjalla hiusten harjaaminen ei tunnu sitä vähääkään, mitä TT:llä. Yllätyksekseni hiukset eivät pörröönny myöskään niin pahasti ja usein olenkin voinut lähteä hiukset auki töihin, vaikken niitä raudoilla laittaisikaan. Huomasin myös, että WBP harjaa myös "syvemmältä"- Tanglella on pitänyt harjata päältä ja sitten roikottaa pääalaspäin vielä yksi kierros, että saa niskasta ja alemmat kerrokset selviksi. WBP:lla tätä ei tarvitse tehdä. 

Muutamassa päivässä ihastuin tähän harjaan ja kun kokeilin Tanglea, en pitänyt siitä enää laisinkaan. Tangle onkin siirtynyt meillä vain Antin käyttöön. Huomasin omalla kohdallani myös sen, että WBP:llä lähtee hiuksia huomattavasti vähemmän, kuin TT:llä.

Extrahuomiona myös se, että WBP pysyy hyvin kädessä vartensa ansiosta. En voi edes laskea niitä kertoja, kun Tangle on singonnut huoneen poikki otteen livetessä. 

Tämä on siis uusi rakkaus, eikä takaisin ole paluuta! Lähetä kommentti