sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Cubie meikkilokeroilla järjestystä meikkikaaokseen

Kun muutettiin tähän uuteen asuntoon, halusin itselleni kunnollisen meikkipöydän. Aikaisemmin meikit olivat sikinsokin pesukoneen päällä sekä makkarissa lipaston päällä. Ajoi asiansa, mutta meikit olivat hukassa koko ajan, eikä pesuhuoneen kosteus tee meikeille kovin hyvää. Pian huomasin, ettei uuden meikkipöytäni tila kuitenkaan riitä kaikille meikeilleni, joten aloin etsimään kauniita säilytysratkaisuja meikeille. Etsin aikani ja löysin netistä Cubien!

Sainkin Cubielta itselleni The Princessin sekä The Duchess huulipunatornin. Aloitetaanpa vaikka Princessin esittelystä. Kyseessähän on meikkilokerikko, jossa on alhaalla kaksi vetolaatikkoa ja ylin osa on kannen alla oleva lokero. Tässä pidän luomivärejäni niin, että ylhäällä on isoimmat paletit, keskellä pienet irtoluomivärit sekä primerit ja alhaalla on mediumkokoiset luomiväripaletit. Lokerot ovat paljon tilavampia, mitä aluksi ajattelin tutkiskellessani koko laatikon kokoa. Plussaa ehdottomasti siitä, että lokerikko on läpinäkyvä! Näkee heti, missä mikäkin paletti tai pieni luomivärinappi on ja se tekee työskentelystä paljon sujuvampaa. Tästä ei tila lopu ihan hetkeen, sillä vaikka minullakin paljon luomivärejä on, mahtuu lokeroihin vielä monta uutta tulokasta. Tässähän voisi siis pitää mitä vaan postista koruihin ja muihin meikkeihin, mutta mulla se toimii nimenomaan luomivärien säilytyksessä.

Siirrytään huulipunatorniin. Huulipunani, kiiltoni, huulilakkani ja rajauskynäni ovat ennen olleet yhdessä laatikossa ja sieltäpä oli mukava etsiä ja pengata oikeaa sävyä.. Not. Huulipunatornissa on pienet lokerot punille, alhaalla vielä isompia koloja ja sivuilla vielä erikseen omat "taskut". Laitoin pieniin lokeroihin peruspunia ja esimerkiksi joulukalenterista saamani punat. Sivuille laitoin pitemmät huulituotteet, sekä rajauskynät. Huulipunatorni on muuten kaksipuolinen, eli kummallakin puolella on samanverran tilaa punille! Tornin saa pyöräytettyä kätevästi ympäri! Alalokeroissa mulla on ollut vaselinipurkkeja ja muita isompia huulituotteita. Tätä saa muuten läpinäkyvänäkin! Tämä on tullut todella tarpeeseen mulle, sillä käytän punaa melkein joka päivä esimerkiksi töissä. Näen heti, missä on minkäkin sävyinen puna ja sen saa kätevästi napattua mukaan.

Nyt meikit on kauniisti järjestyksessä meikkipöydällä! Ajattelin tehdä teille vielä erikseen postauksen mun ihanasta meikkipisteestä vielä tässä alkuvuodesta..

Jos tarvitset näitä ihania Cubien meikkilokerikkoja, on nyt oiva aika ne kotiuttaa!
Cubiella alkoi nimittäin ale ja koodilla ALE50 saat -50% kaikista Cubien tuotteista!

Nyt kipinkapin ostoksille! Koodi on voimassa helmikuun loppuun saakka. 

*Yhteistyö

Lähetä kommentti