maanantai 11. joulukuuta 2017

Kosmetiikkapaketti: Jolie OrganicVaikka kosmetiikka-arvonta onkin jo suoritettu, esittelen vielä muutaman mahtavan sponssaajan. Jolien kanssa olen tehnyt ennenkin yhteistyötä ja pyysin tottakai Jolieta mukaan myös arvontaan. Suurin yllättäjä arvontatuotteista löytyi kyllä tästä paketista. Kysyessäni arvontaan sponssaajia, annoin ohjeeksi sponssaajille aika tasaisesti laittaa tuotteita hiuksille, kasvoille, käsille, vartalolle. Mutta yhden asian unohdin. Nimittäin hampaat!

Jolien paketista yllättäjänä löytyi Warpaintin Natural Teeth Whitener! Eli siis hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Sen tarkoitus on vaalentaa hampaita ja vahvistaa ikeniä. Tuote on vegaaninen ja se sopii myös herkille ikenille.

Toinen tuote tästä paketista oli Patykan Antioxidant Perfect Serum. Tehoseerumi on tarkoitettu kosteusköyhälle, samealle sekä stressaantuneelle iholle. Tämäkin on vegaaninen tuote ja sopii kaikille ihotyypeille. Täytyy sanoa, että itselleni tämä tuote sopisi kyllä todella hyvin! Tällä saisi varmasti ihoon ihan uudenlaista hehkua!

Samaa Patykan sarjaa edustaa kolmas tuote, Marine Crystals vartalokuorinta. Suolakuorinta sisältää myös unikonsiemeniä. Tämäkin sopii herkälle iholle! Tästä lähtee ihanan raikas tuoksu ja varmasti virkistää koko kehon.

Mua kiinnostaisi kuulla kokemuksia näistä tuotteista! Oletteko
käyttäneet, mitä tykkäsitte?:)

1 kommentti :