perjantai 8. joulukuuta 2017

Kosmetiikkapaketti: Flow Cosmetics


Jatketaan arvontapalkintojen sponssaajien esittelyä, jotta saataisiin kaikki esiteltyä ennen 10. päivää!
Tänään esitelläänkin kakkos ja kolmospalkintojen sponssaaja, Flow Cosmetics. Rakastuin itse Flow Cosmeticsin vartalokuorintaan sekä kehäkukkashampooseen muutama vuosi sitten. Kesäisin varsinkin mökki ja Flown tuotteet kuuluvat yhteen! Nyt sainkin Flow Cosmeticsin sponsoroimaan tuotteet sekä kakkos ja kolmospalkintoihin.

Ensimmäisenä esittelyssä omakin lempparituotteeni, vanilja & appelsiini kuorinta, jossa himalajan vuorisuolaa! Tämä jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kuorituksi sekä tuoksuu myös aivan ihanalta. Tätä kuorintaa kannattaa käyttää, kun iho on hilseilevä, kärsit ihottumasta ja kutinasta. Esimerkiksi atoopikot ovat suositelleet tuotetta!

Lisänä tuotepakettiin kuuluu mustikka & ruusunmarja kasvojen öljyseerumi. Tämä tuote on tarkoitettu erityisesti seka -ja rasvaiselle iholle, sillä se tasapainottaa talieritystä, uudistaa ihoa ja puhdistaa epäpuhtauksia. Lisäksi se heleyttää ja kirkastaa ihoa! Lisäksi mukaan tulee mustikkainen ihonpuhdistusöljy, jolla saa kätevästi puhdistettua jopa vedenkestävän silmämeikin. Tuote sopii päivittäiseen ihonpuhdistukseen ja se on tarkoitettu kaikentyyppisille ihoille. Bonuksena pakettiin kuuluu myös ihana vartalosaippua hellävaraiseen pesuun! Saippuaa voi käyttää myös hiusten pesuun sekä kasvojen puhdistukseen.

Nämä ihanuudet löytyvät siis arvonnan kakkos -ja kolmospaketista! <3

-Auroora-

Lähetä kommentti