keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kosmetiikkapaketti: DependVielä loppuviikko kosmetiikkapakettitykitystä ja sitten päästään fiilistelemään joulua ja loppuvuotta!
Tänään esittelyssä Dependin paketti, joka tulee ykköspalkinnon mukana. Dependiltä tuotteita saa tietysti kynsiin. Ihanan lahjapussukan sisältä paljastui kattava setti kynsienlaittoon ja koristeluun.

Ensinnäkin Dependin lakkoja tuli ihanissa punaisissa sävyissä, mutta myös bilelakkana hopea lakka, sekä valikoima kirkkaita lakkoja. Mulla on Dependin kynsilakoista hyvä kokemus! Mulla ei kaikkien merkkien lakat pysy kynsissä, mutta Dependin lakat pysyy! Koristeluun mukana tuli aivan ihania kynsitarroja! Mietin jopa itse tuollaisten tarrojen ostamista, sillä noilla tarroilla saisi tehtyä niin monet erilaiset kynnet..

Mun yks lempparituote jo muutaman vuoden ajalta on ehdottomasti kynsilakanpoistolaput! Älyttömän käteviä ja kulkee mukana helposti. Noista lapuista ei tosiaan lähde pahaa hajua yhdellä lapulla puhdistaa kyllä useamman kynnen. Hemmotteluun paketista tuli ihanaa käsi/kynsinauharasvaa. Nyt, kun alkaa olla kylmempi ja kylmä viima puhaltaa, kannattaa käsiä kosteuttaa!


Lähetä kommentti