tiistai 28. marraskuuta 2017

Pai tuotteet kuivalle ja herkälle iholle


Sain joku aika sitten Jolielta testiin tuotteita, jotka soveltuvat kuivalle ja herkälle iholle. Musta tuntuu, että tää alkaa olla jo melkeinpä perinne, että etsin tähän aikaan vuodesta tuotteita mun rutikuivalle iholle. Sain toukokuussa todella pahan altistuksen homeelle eräässä työpaikassa ja olin sen takia kolme päivää happimaskissa sairaalassa. Astmani paheni, mutta musta altistuminen vaikutti tähän mun herkistymiseen myös ihon osalta. Ihon on ninmittäin ollut tosi vaikea jo nyt, vaikkei isoja pakkasia ja kylmiä viimoja olekaan ollut. Sain Jolielta Pain tuotteita ja visuaalisena ihmisenä tykästyin näiden tuotteiden ulkoasuun. Ulkoasu on kaunis, mutta yksinkertainen ja samalla kuitenkin yleellinen.

Aloitetaan vaikka vartalolle tarkoitetuista tuotteista. Pai Gentle Genious Camellia & Bergamot Bodywash, eli hellävarainen suihkugeeli sekä konjak pesusieni. Oon heittänyt suihkusaippuat itseltäni jo pois, sillä talvella en paljon suihkusaippuoita käytä. Kuivana kautena suihkusaippuanani toimii vauvaöljy, sillä useimmat suihkusaippua tuntuvat vievän loputkin kosteuden rippeet kehostani. Tuote on sopii käytettäväksi erittäin herkälle iholle, kuten minulla. Sieni ja geeli tekevät yhdessä geelistä pehmeän vaahdon, joka tuntuu miellyttävältä kyllä iholla. Geeli tuntui erittäin hoitavalta iholla, eikä iho tunnu suihkun jälkeen kireältä tai kuivalta. Tuoksu on hieman rasvamainen (tuli flashback Favoran rasvoihin lapsuuden aikana!), mutta itse henkilökohtaisesti pidän tämän tuotteen miedosta tuoksusta. Sulfaatiton koostumus jättää iholle kosteutetun tunteen ja rauhoittaa ihoa. Kameliaöljyn tehtävä on taas lukita kosteus ihoon. Tämä tuote toimii mun iholle ja onkin toinen lempparituotteeni näistä! Tämä on muuten myös ihan uutuustuote!

Calming body cream Pailta on todellakin kuvauksensa mukainen kermainen vartalovoide. Pidän kovasti tästä kermaisesta koostumuksesta, sillä se on helppo myös levittää ja pieni määrä riittää iholle alueelle. Tuote imeytyy myös melko nopeasti, joten myös aamulla rasvaaminen ja sen jälkeen pukeminen onnistuu. Tämä sopii myös iho-ongelmien hoitoon, herkälle sekä atooppiselle iholle. Voiteessa on käytetty kehäkukkaa sekä raunioyrttiä ja nämä yhdessä ravitsevat, rauhoittavat suojaavat ja korvaavat ihoa. Tuotekuvauksessa mainitaan, että voiteessa on mieto tuoksu, mutta omaan nenääni tuoksu on melko voimakas. Tuoksu kuitenkin katoaa melko nopeasti iholta, enkä ole huomannut, että tuoksu tarttuisi vaikkapa vaatteisiin. Hajusteherkkänä tai hajusteista piittaamattomalle en tätä kuitenkaan ihan ensimmäisenä suosittelisi. Jos pidät tuoksuvista tuotteista ja kärsit herkästä ihosta, on tämä siihen tarkoitukseen erittäin hyvä tuote!

Kasvoille sain uudistavan ruusunmarja kasvoöljyn sekä rauhoittavan kasvovoiteen. Ruusunmarjaöljy oli pelastukseni alkusyksystä, kun ensimmäiset kuivuuden merkit tulivat kasvoille. Tällöin pelkkä öljy riitti kosteuttamaan kasvot, mutta nyt olen laittanut alle ensin öljyn ja sitten yövoiteen. Öljy on muuten älyttömän hyvä myös kynsinauhoille ja rohtuneille huulille! Imeytyy yllättävän nopeasti. Rauhoittava kasvoide on tarkoitettu päiväkäyttöön ja siihen se mielestäni kyllä soveltuukin. Tämä on tuote, josta pidin eniten Pain tuotteista! Voide sopii taas herkälle ja punoittavalle iholle, eli juuri minun tarpeisiini. Vaikutuksen teki tässä tuotteessa sen monikäyttöisyys ja helppous. Tuotteen voi levittää kasvoille juuri ennen meikkaamista, sillä tuote imeytyy nopeasti. Olen myös huomannut, että tämä voide tekee älyttömän hyvän pinnan iholle meikkiä varten ja toimii näin myös ikäänkuin primerina. Kärsin jo erittäin kuivasta ihosta, joten pelkkä aluskosteutus ei välttämättä riitä. Tämä rasva on oivallinen, sillä sitä voi helposti sekoittaa meikkivoiteeseen, eikä se pilaa, ainakaan oman meikkivoiteeni, koostumusta. Tuote on tuoksuva, ei liian voimakas ja pienikin tuoksunvivahde haihtuu iholta nopeasti. Tämä oli siis ehdoton ykköstuote kuivaihoiselle meikkaajalle!

Ja nyt lopuksi mulle ois teille vielä pieni alennuskoodi! Koodilla AUROORA saatte kaikista Jolien normaalihintaisista tuotteista -15% (tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Josh Rosebrook, In Fiore tai NUORI, eikä Jolie boxeja tai lahjakortteja)

Onko Pain tuotteet teille tuttuja?


Lähetä kommentti