keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Liehupaitoja talvella

Tykkään tuosta leopardipaidasta ihan älyttömästi, mutta oon ennen pitänyt sitä vain lämpimillä keleillä tai baarissa. Eilen kokeilin sitä pitkähihaisen päälle ja tulinkin siihen tulokseen, että kyllähän tuota voi pitää myös pitkähihaisen päällä. Otettiin tänään aika monta asukuvaa, mutta toistaiseksi kelpuutin vain tämän yhden tähän postaukseen. Oli jotenkin tosi tönkkö olo kameran edessä, eikä naapureiden ihmettelyt ainakaan auttaneet asiaa! Ehkäpä vuoden päästä naapuritkin voi vaan tuumata, että taas se yksi pariskunta hilluu sen kameran kanssa parkkipaikalla.

Kameran kanssa en vieläkään okein tule toimeen niin hyvin kun haluaisin ja oman haasteensa tuo tämä syksyisän talvinen valo myös. En haluaisi kuvista oikeasti näin kylmäsävyisiä! Toisaalta mua kyllästyttää myös kuvanmuokkausohjelmani, joten voipi olla, että sekin pääsee vaihtoon. Tuntuu, että nyt on joku kunnon uusiutumisen/päivittämisen aika taas. Oon esimerkiksi uusinut mun vaatekaappia aika huolella (postaus tästä?), hiusten väri on muuttunut (kuten ehkä huomaatte) ja kun alakin vaihtuu, niin miksei myös kuvanmuokkausohjelma.. Mulla on huomenna itseasiassa ensimmäinen koulupäivä ja mua jännittää ihan kamalasti. Oon kattonu koulureitinkin jo vaikka kuinka monta kertaa mapsista, vaikka kyllähän mä oon kyseisessä paikassa ennenkin käynyt! En ymmärrä, miten voin onnistua stressaamaan näinkin kivasta asiasta..Taidan tehdä viikonloppuna teille postauksen parista ensimmäisestä koulupäivästä. Ja hei, ensi viikolla alkaa mun megaisa jouluarvonta Instagramin puolella, joten kannattaapi alkaa mua siellä seuraamaan!


2 kommenttia :

  1. Ihanat noi sun korvikset :) Ja mua kyllä kiinnostaisi toi vaatekaapinuudistus -postaus!

    VastaaPoista
  2. Kiva paita! Mä tykkään edelleen niin paljon animalprintistä, koska katsoin teininä sitä jersey shorea. Kuvaaminen tähän aikaan on niin tylsää, kun valosa aika on keskellä päivää eikä oikeesti töiden jälkeen enää voi ottaa kuvia.

    Finnlandsnorsk

    VastaaPoista