torstai 23. marraskuuta 2017

Kosmettiikkapaketti: Dermosil


Noniin! Tänään pyörähtää käyntiin "Kosmetiikkapaketti"-postaukset, jossa esittelen teille tarkemmin tuotteet kosmetiikka-arvonnastani! Esittelen tuotteet aina firmakohtaisesti ja ensimmäisenä vuorossa on Dermosil!

Dermosil laittoi pääpalkintoarvontapakettiin mukaan hemmottelevia tuotteita hiuksille ja vartalolle. Hiuksille paketista paljastui Take-Care lahjapaketin, joka sisältää arganöljyhiusnaamion sekä arganöljyseerumin. Hiusnaamio kosteuttaa, hoitaa ja vahvistaa hiusta, sekä silottaa hiuksen pintaa. Naamio sisältää tietenkin tuota arganöljyä, mutta myös pantelonia sekä vehnäproteiinia.
Seerumi taas antaa kiiltoa ja elinvoimaa hiuksille ja sen voi levittää myös kuiviin hiuksiin.

Multa unohtuu aina vartalon sekä käsien rasvaaminen ja talvella varsinkin iho kuivuu. Nyt ykköspalkinnossa onkin rasvaa sekä vartalolle ja käsille! Vartalon kosteutukseen Dermosilin paketista löytyy myös ihanat lahjapakkaukset Mint sekä Beautiful hands. Mintissä on ihana ihana ihana vartalovoi, joka soveltuu erityisen hyvin juuri kylmään ja kuivaan vuodenaikaan. Tämä ihana, raikkaan tuoksuinen vartalovoi ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Käsiä taas kosteuttaa tuo ihana vaaleanpunainen pieni purnukka! Käsivoide tuoksuu kukkaiselta ja tämä ihan tuoksu tuo aika yleellisen olon. Lisäksi muuten Mint lahjapaketissa on muuten myös raakasuklaata mukana: kyllähän hemmotteluun nyt aina suklaa kuuluu!

Kun hiukset, vartalo ja kädet on kosteutettu ja ravittu, on aika tietenkin laittaa kynnet kuntoon tällä ihanalla Rose Gold- paketilla. Paketissa on kaunis lohenpunainen kynsilakka, kimalteleva kynsipuuteri sekä päällyslakka viimeistelemään lakkaus. Tällä saa kauniit ja näyttävät kynnet pikkujouluihin tai pientä säihkettä arkeen.

Tämä paketti vei mun sydämen niin tuotteillaan, kuin myös visuaalisesti kauniilla paketeillaan ja pakkauksillaan. Ja jos Dermosil ei ole tuttu, löydät kattavasti lisätietoa täältä! Muistakaahan käydä osallistumassa Instagramissa arvontaan, niin nämäkin ihanat tuotteet voi olla sinun!


Lähetä kommentti