torstai 30. marraskuuta 2017

Kosmetiikkapaketti: Cocopanda
Hei! On aika jatkaa Instagramissa käytävän arvontapaketin sponssaajia! Tänään esittelyssä Cocopanda, joka lahjoitti kaikkea ihanaa ykköspalkintoon!

Aloitetaan noilla syötävän suloisilla Physicians formulan bronzerillaposkipunalla ja korjauspuuterilla. Siis mitkä pakkaukset! Ihanat! Nämä meikit ja tuotteet voisi laittaa vaan koristeeksi, niin söpöt ne on.Ja nimensä mukaisestihan tuossa on siis korjauspuuteri, bronzer sekä poskipunaa. Ja nämähän voisi laittaa esille vaikkapa tällaiseen Shela'sin meikkijärjestelijään. Tuota samaista järjestelijää en enää nettikaupasta löytänyt, mutta kyseessä on siis kaunis meikkijärjestelijä, johon voi laittaa kätevästi meikkejä esille. Superkätevä tapa pitää vaikka arkimeikkiin tarvittavat välineet järjestyksessä ja nopeasti saatavilla!

Lisäksi Cocopandan laittoi arvontaan Physicians Formulan Organic Wear ripsivärin, joka tuuheuttaa, hoitaa ja ravitsee ripsiä! Kynsiä kaunistamaan paketissa tuli Essien kynsilakkoja kolmessa eri värissä. Musta varsinkin tuo tumman luumun värinen lakka oli aika herkku näin joulunkin alla!

Tällaiset ihanuudet siis Cocopandalta ykköspakettiin! 


1 kommentti :