perjantai 20. lokakuuta 2017

Ulkoasun päivitys ja hattarahöttöä

Eilen katselin blogiani, tuota rakasta räpellystäni, joka ei enää näyttänyt minulta. Oon odotellut pitkään inspiraatiota päivittää blogi, mutta mulla ei ole ollut kovin tarkkaa visiota siitä, miltä sen haluaisin näyttävän. Oon itsekin, niin tyyliltäni, kuin muiltakin osin käynyt pientä identiteettikriisiä läpi. Ehkäpä sitä voisi kauniimmin kutsua itsensä päivittämiseksi, tai rohkeudeksi olla sellainen, kuin oikeasti haluaa olla. Eilen se iski minuun, inspiraatio, muokata tästä minun näköiseni blogi. Joten tervetuloa hieman uudistetumpaan blogiini. Saattaahan se olla, että ulkoasua vielä hiotaan, mutta tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen tähän. Joten tervetuloa vaan!Ja älkää huoliko, kaikki postaukset eivät tule olemaan vaaleanpunaista hattarahöttöä.

4 kommenttia :

 1. Oi! Ihan raikas ulkoasu! Mulla ei toimi tuo neljän pisteen-viiva valikko mobiiliversiossa.. en tiedä, voi olla että se ei toimi vaan mulla. Ajattelinmpa kuitenkin sanoa, jos jollakin muula on sama ongelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ei toimi, kun siellä ei menussa ei ole mitään ja en ole saanut sitä vielä muokattua pois tai laitettua sinne mitään noista sivu gadgeteistä. Kiitos kuitenkin kun sanoit!:) Yritän koodailla sitä ensi viikon aikana jos saisin sen toimimaan.:)

   Poista
 2. Aivan ihana ulkoasu! Jotenkin just tähän sun blogin tyyliin sopiva! :) <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 3. Uusi ulkoasu on kiva ja toimii myös todella hyvin! :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista