lauantai 7. lokakuuta 2017

Kaikki muuttuu, mutta antaa sen muuttua

Ihan ensimmäiseksi, arvonnan voittaja on arvottu ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvontaa on tulossa vielä tämän vuoden puolella, joten olkaapa kuulolla. Toiseksi, mitä tänne kuuluu? Oonkin ollut taas huono bloggaaja, enkä oo täällä paljon vieraillut. Monia uusia jänniä juttuja onkin tapahtunut sitten viime vierailun ja näitä uusia juttuja tuutte täällä blogissakin ihan varmana näkemään!

Häiden jälkeen keskityttiin uuden kodin remontointiin ja muuttoon. Meidän remppa venyi hieman oletettua pitemmäksi ja asuttiin hetki remontin keskellä. Täytyy sanoa, että enpä suosittele. Koti alkaa vasta nyt pikkuhiljaa näyttää kotoisalta vaikka muutamia pieniä juttuja tänne pitääkin vielä hankkia. Ollaan kotiuduttu tänne ihan älyttömän hyvin! Mä rakastan tätä kotia ja sitä, että jokainen huone on aika erilainen, erilailla sisustettu ja eri värinen! Meidän kodin huonemäärähän kasvoi nyt yhdellä.
Rakastan ikkunasta tulevia maisemia, pieniä katuja, isoja vaahterapuita ja isoa puistoa, joka on heti meidän tien toisella puolella. Täällä on tosi rauhallista eikä juurikaan liikennettä, joten tää koti sopii tälläiselle kotihiirelle hyvin.

Lisäksi oon nyt viimeisen kuukauden aikana järjestellyt asioita niin, että lähden opiskelemaan ja vaihdan täysin alaa. Tästä tulette kuulemaan sitten, kun kaikki paperityöt on tehty ja asiasta voi puhua enemmän.

Kaiken huippuna ja ihanana yllärinä on se, että minun rakkaan bändini, Uuden Mantereen uusi levy, Musta vuosi, julkaistiin viime viikolla! Vielä mainiompaa on se, että meidän levyn kappale, Mukulakivi, pääsi Soundilehden Parasta juuri nyt-soittolistalle! Toivotaan, että tästä poikii nyt hyviä juttuja.

Syksy on ollut ihana, kiva ja ainakin yllättävä tähän mennessä.
Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin?

 
*Otsikko Jani Wickholmin kappaleesta "Kaikki muuttuu".

3 kommenttia :

 1. Pakko mainita, että sun blogi on todella ihana. Tykkään tästä ihan sikana :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Uu onnea uuden levyn julkkareista ja kaikesta muustaki ♥ Sun syksyyn on totisesti mahtunut vaikka mitä :D Mullakin on ollut kiva syksy, joskaan ei läheskään yhtä tapahtumarikas. Mut uusia koulukuvioita täälläkin, ja muuttokin on saatu hoidettua alta pois. Kivaa alkavaa viikkoa sulle :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun pääsit taas päivittelemään, muutto on aina rankkaa. Kivoja kuvia jo nyt sisustuksen yksityiskohdista, toivottavasti kaikki muutokset niin arjessa kuin tulevaisuuden tähtäimissä sujuu ja pääset opiskelemaan kokonaan jotain uutta!

  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista