maanantai 14. elokuuta 2017

Hiuskoru häihin

Häät ovat tosiaankin jo tänä lauantaina ja alkaa vähän jo jännittämään. En ole hirveästi mun mekosta täällä puhunut sillä haluan sen säilyvän yllärinä hääpäivään saakka. Nyt halusin kuitenkin vähän fiilistellä häitä ja tulla esittelemään teille mun häiden hiuskorun!

Mulla oli aika iso ongelma löytää omaan tyyliin sopivaa hiuskorua. Aluksi ajattelin käyttää mekossani olevaa pitsiä myös hiuksissa, mutta halusin jotain korumaisempaa. Mullehan ei siis tule esimerkiksi kaulakorua, joten ajattelin hiuskorun hoitavan senkin homman. Selailin nettiä ja löysin Koruliike Romeo & Julian sivuilta tämän ihanan hiuskorun!

Tykkäsin sen siroudesta ja nimenomaan korumaisuudesta. Se käy mainiosti mun puvun koristeiden kanssa. Korua saa väänneltyä kampauksen myötäisesti ja se on helppo kiinnittää pinneillä. En malta odottaa, että pääsen tämänkin ihanuuden pukemaan päälleni hääpäivänä! Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Romeosta ja Juliasta muitakin koruja ja asusteita, mää ainakin voisin tilata koko kaupan tyhjäksi..

Hirveästi tekemistä on tällä viikolla, jotta lauantaina saadaan juhlia rauhassa. Blogi on 
siis tällä viikolla vähän hiljaisempi. Häähulinoita voit seurata Instagramissa! 

  


1 kommentti :