torstai 3. elokuuta 2017

Häämeikkejä Cocopandalta

Vinkkasin joku aika sitten teille Cocopandan Shopping Festivalista, joka muuten vielä jatkuu 8.8. asti! Tein itsekin tilauksen lähinnä häämeikkiä silmälläpitäen ja nyt ajattelin esitellä nämä ihanaiset teille.

Häähuulipuna ja kiilto on ollut mulla hukassa ja meinaa hermo mennä, kun tuntuu, etten löydä oikeata sävyä. Nyxin Lingerie-sarjan huulilakat on olleet aivan lyömättömiä, sillä ne kestää pusut ja syömisen/juomisen todella hyvin. En jaksa olla koko ajan lisäämässä punaa, joten haluaisin löytää Lingerie-sarjasta itselleni nyt sen häähuulipunan. Tilasin nyt sävyn Silk Indulgent. Sävy on kaunis,  mutta häiden silmämeikin kanssa hieman liian kirkas. Arkisävynä tämä menee oikein kauniisti juuri näyttävyytensä vuoksi, sillä arkena en laita kuin kulmat ja huulet kuntoon. Tätä ja Lingerien Bedtime Flirttiä sekoittamalla sain kuitenkin juuri oikean sävyn hääpäiväksi!

Valmiin meikin kiinnitykseen multa löytyy täydelliset välineet, mutta primer on puuttunut. Edes mun normaalisti käyttämä primer, Nivea men after shave balsam, ei tunnu tuovan tarpeeksi sileää pohjaa juuri häämeikille. Onhan häämeikin kestävyys aivan eri luokkaa, kuin vaikkapa keikkameikin. Keikkameikki pitää näyttää hyvältä vain keikan ajan, joten keikan jälkeinen look ei paljon painele. Häämeikin on oltava hyvä koko päivän! L.A.Girlin Pro prep primeria on suositeltu todella paljon, joten halusin tämän testiin. Tämä nimenomaan tekee smoothin pinnan iholle tasoittaen sitä. Ihan kaikista rasvaisimmalle iholle en tätä välttämättä laittaisi, mutta normaalille ja kuivalle iholle tämä tuntuu käyvän! Häämeikin testiversiossa tämä toimi oikein mainiosti ja luulen että hääpäivänä tämä on mun käyttämä primer.


Räpsyripset! Invoguen ripset sai mun huomion kaikessa näyttävyydessään! Täydellisten irtoripsien etsintä häämeikkiä varten on hakusessa, joten nämä pääsivät testiin. Nämä saattavat olla jopa hieman liian näyttävät häämeikkiin, mutta keikalle ja bailureissulle nämä näyttää täydellisiltä! Tosin ripsiä täytyy vielä pohtia, huomasin nimittäin, että kuvat syö nämäkin räpsyttimet aika hyvin..

Nyxin tuotteet on hiipineet salakavalasti mun meikkipussiin tän vuoden aikana. Hehkutinkin aikaisemmin nyxin huulilakkoja mutta olen ihastunut myös Nyxin ripsiväriin. Tarvitsen kunnollisen eyelinerin ja ripsivärin, joka ei suttaa tekoripsiä ja omia ripsiä ripsaroidessa.

Eyelineriksi valikoitui Nyxin Matte Liquid Liner tarkan rajauspäänsä ansiosta. Haluan tehdä tarkkaa ja ohutta jälkeä, joten tämä oli oikea tuote! Ripsiväriksi valitsin The Skinny Mascaran, sillä haluan tarkkuutta myös ripsiväriin ja varsinkin alaripsien värjäämiseen. Tuote on myös vedenkestävä, joten pisteet siitä!

Oon pitkään halunnut oikean pesuaineen meikkisiveltimille. Tilasin itselleni Revolutionin Pro Hygiene Antibacterial Brush Cleaneria, eli suihkutettavan pesuaineen. Aina ei jaksa alkaa vedellä läträämään ja puhdistamaan siveltimiä. Tätä (muuten aivan ihanan tuoksuista) puhdistusainetta suihkuttamalla siveltimeen ja liinalla pyyhittäessä suurimmat liat lähtevät kätevästi heti pois.

Rakastan Urban Decayn luomivärin primeria, mutta häämeikkiini tulee alusluomivärin päälle erittäin höttöistä ja kimalteista luomiväriä. Urban Decay osoittautui jopa liian liimalaiseksi siihen tarkoitukseen, sillä en saanut kunnolla häivytettyä luomiväriä. Nyxin glitter primer levittyy hyvin ja tuo juuri sopivan pidon höttöiseen luomiväriin. Olen käyttänyt tätä nyt myös arkimeikissä varsinaisena primerina ja täytyy sanoa, ettei tätä turhaan suositella. Älyttömän hyvä tuote! Jos ei halua heti lätkäistä enemmän rahaa vaikkapa UD:n primeriin, suosittelen tätä ehdottomasti. Erittäin hyvä tuote myös luomiväriprimerin käytön harjoitteluun. 

Viimeisenä esittelyssä aiiivan ihana luomiväripaletti! Makeup Revolutionin Flawless-paletti. Mitkä sävyt! Tästä häämeikkiin pääsee käyttöön ainakin tuo musta sävy sekä luultavasti joku vaaleasävy aksenttisävyksi. Rakastuin tämän paletin kiiltäviin, herkullisiin ja pigmenttisiin väreihin. Tämä täydensi mun luomivärivaraston ja nyt voin sanoa, että löytyy kaikkia värejä kiiltävinä ja mattaisina. Kätevän tästä paletista tekee se, että värejä on niin arkimeikkiin kuin myös todella näyttävään juhlameikkiin. Jos haluat panostaa yhteen kunnon luomiväripalettiin, kannattaa ehdottomasti valita tämä.

Tässä mun Cocopandan tuotteet. Pääsette näkemään nämä tositoimissa sunnuntaina, jolloin
julkaisen ensimmäisen meikkivideon ikinä! Videolla teen tulevan häämeikkini, joten pysyhän 
kuulolla! Ja muistakaa, että vielä kerkeää Cocopandan aleen shoppailemaan.

*Toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa

Lähetä kommentti