torstai 27. heinäkuuta 2017

Project: New home!


Elämme jännittäviä aikoja! Mulla on enää ensi viikko lomaa ja 7.8. aloitan työt uudessa paikassa. Työt jatkuvat ainakin jouluun saakka ja riippuen elämän uusista käänteistä, katsotaan jatkanko vielä keväällä samassa paikassa. 19.8. on tietenkin meidän häät ja uskon koko elokuun vapaa-ajan menevän kyllä jollain lailla häitä miettiessä. Järjestelyt itsessään on tosi hyvällä mallilla! Jos ei tarpeeksi stressiä tule uudesta työpaikasta ja häistä, päätettiin ottaa tähän vielä kolmas pieni projekti, nimittäin uusi asunto.

Ollaan asuttu tässä kaksiossa nyt 1,5 vuotta. Tykkään tästä asunnosta ihan älyttömästi, mutta fiksusti ajatellen tarvitaan vähän enemmän tilaa. Haluttiin löytää isompi asunto, jossa voitaisiin asustaa sitten useamman vuoden. Löydettiinkin aivan täydellinen kolmio ja vielä hieman lähempää keskustaa, mitä nykyinen asunto on. Rakastuin uuteen asuntoon heti. Parkettilattia, isot peililliset kaapit eteisessä, isot vanhat ikkunalaudat ja  rauhallinen sijainti teki vaikutuksen heti. Kuten myös meidän kukkarolle sopiva vuokra. Oon ihan intona suunnittelemassa jo sisustusta ja miettimässä jokaiselle tavaralle paikkaa.

Tapetit täytyy uudessa asunnossa vaihtaa, mutta sehän on vaan ihana juttu! Tai lähinnä mulle ihana juttu, kun pääsen valitsemaan tapetit. Ihanaa päästä tekemään asunnosta tapetteja myöten omannäköinen ja kotoisa. Kunhan vaan saataisiin vielä vaan tietää, koska edellinen asukas pääsee muuttamaan pois. Mutta, viimeistään 1.9. uusi koti kutsuu.

Tällaisia uusia käänteitä meidän elämään! 
Ostin muuten kameralle jalustan, joten ensi viikolla tuleepi ensimmäinen meikkivideo! 
Pysy siis kuulolla!

 


2 kommenttia :

  1. Tosi ihana asukokonaisuus :3 Iteki tässä katellu uutta asuntoa, sillä asun yksiössä poikaystäväni kanssa ja ei tämä kyllä ole kahdelle suunniteltu. Kaksio kuulostaa tällä hetkellä omaan korvaan unelmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yksiö ei oo kyllä ihan kahdelle mitoitettu, mäki asuin kerran yksiössä mun siskon kanssa parisen viikkoa ja meinasi kyllä tulla ahtaanpaikankammo.:D

      Poista