maanantai 3. heinäkuuta 2017

Minä sydän Provinssi

Ah Provinssi, teit sen taas! Viime vuonna ensimmäisen kerran kyseisellä festivaaleilla vieraillessa tunnelma ja fiilis vei mut mennessään. Tänä vuonna pohdin, oliko ihana festarikokemus vain alkuhuumaa. Tämän viikonlopun jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että ei se kyllä ollut. Torstaista lauantaihin festaroitiin rennolla fiiliksellä ystävien ympäröimänä. Tästä viikonlopusta erityisen teki se, että pitkästä aikaa nähtiin iso joukko ystäviä sekä aivan mainiot kelit: aurinko paistoi täydeltä taivaalta koko Provinssin ajan. 

Tärkeimmät keikat mulle oli Provinssissa Die Antwoord sekä Ultra Bra ja molempien keikkojen ajan tanssijalka vipatti ja saatoinpa ainaisena itkupillinä saada pari kyyneltäkin silmään..Tai roskan.. Musiikki on mulle aina kuitenkin ollut tosi iso voimavara ja meen välillä musiikin fiilikseen liiankin helposti. Keikoilla musiikilla on aivan ääretön voima ja ympärillä jammaava ja fiilistelevä festarikansa tuo pakettiin aivan oman mausteensa. Kyllä livemusiikki kannattaa! Ainoan pienehkön pettymyksen keikoista aiheutti Ellie Goulding. Tykkään Ellien musiikista ja yhden nähdyn keikan perusteella odotin energistä ja mukaansa tempaavaa keikkaa. Ellie oli kuitenkin suurimman osan varsinkin keikan alusta todella väsyneen oloinen. Oli kuitenkin ihana nähdä, että noin puolessa välissä keikkaa Elliekin näytti innostuvan showsta ja keikka parani loppua kohden! Ellie on puhunut uupumuksesta aikaisemmin, joten mieleen tuli, onko kiertuelämä syönyt voimia. 

Kaiken kaikkiaan Provinssi meni ohi aiiiivan liian nopeasti. Onneksi tulee pian kuitenkin ensi kesä ja taas uudet Provinssit. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä neljän aikaan jatkopaikan parvekkeella auringonnousua katsellessa tuli väistämättä mieleen, että elämä on just nyt todella hyvä. 

Onko täällä muita Provinssissa olleita? 

-A-

Avonin tuotepaketin arvonta on myös suoritettu ja olen ollut henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! 

1 kommentti :

  1. Ihan huikee tunnelma näissä kuvissa! :) Mä en oo koskaan ollu festareilla mut ton tunnelman takia voisin harkita :D

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista