sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Fricking Beautiful by Auroora Aamurusko

 Moi! Kattokaas, mulla on uusi banneri. Siinä bannerissa on mun blogin uusi nimi. Kyllä vain, heippa hei Auroora Aamurusko, tervetuloa Frickin Beautiful by Auroora Aamurusko.

Huomasin jo oikeastaan vuosi sitten, että blogin painotus alkaa kallistumaan kauneuteen, meikkaamiseen ja hyvinvointiin. Pidin tottakai täällä mukana myös pohdinnat, mielipiteet ja kaiken muunkin, mutta mua itseäni alkoi harmittamaan, että jouduin miettimään, kuinka monta kauneuspostausta "saa" laittaa peräkkäin. Musta alkoi tuntumaan, että blogin rajaus ja kategoria ei anna mulle tarpeeksi tilaa tehdä ja kirjoittaa täysin mun näköistä blogia. 

En halunnut kokonaan luopua tuosta Auroora Aamurusko-nimestä, sillä onhan se mun nimi ja onhan siinä siivu vanhaa blogia ja blogin kategoriaa, jota halusin tässä vielä pitää. Uudessa nimessä halusin painottaa kauneutta, niin sitä henkistä kuin myös fyysistä:  meikkaamista, liikkumista, tyyliä, stailausta. Joten uudeksi nimipariksi muotoitui Fricking Beautiful. Näin kokosin uuden nimen Fricking Beautiful by Auroora Aamurusko.

Ehkä uusi nimi ei muuta juurikaan muuta, kuin sen, että nyt koen itse luvan julkaista täällä hieman enemmän niitä meikkiasioita. Koen, että nyt hyvinvoinnista ja kauneudesta puhuminen on suotavampaa, kuin vanhan blogin aikoihin. Koen myös, että nimi kertoo nyt blogista enemmän, kuin pelkkä Auroora Aamurusko. Joten ei hätää, pelkäksi kauneusblogiksi tämä ei ole menossa. Vieläkin täältä löytyy kirpparilöytöjä, tyyliä, pohdintoja ja perusarkea. Sen lisäksi täällä kokeillaan uusia kauneustuotteita, meikkityylejä, kriiseillään vieläkin sen hitsin kuivan ihon kanssa ja etsitään myös sitä ihan oikeaa kaunista asennetta, itseluottamusta ja itsensä hyväksymistä.

Olo on fresh vihdoinkin, kun sain tän projektin tehtyä!
Tervetuloa siis hieman uudistuneeseen, mutta silti tuttuun ja turvalliseen blogiini! 7 kommenttia :

 1. Luin muutaman sun postauksen ja tykkään sun blogin monipuolisuudesta. :) ja myös ulkoasusta, sillä se antaa susta ilosen ja raikkaan mielikuvan! Ihana kokonaisuus. 💜

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vaihdoin itsekin blogini nimen tuossa viime kuussa kun tuntui ettei se kuvastanut blogia yhtään. Joskus pelkkä nimenkin muutos tuo paremman mielen ja sellaisen olon että nyt voi tehdä melkeinpä mitä vain vaikka oikeastaan mikään ei muutu. Tykkään uudesta nimestä :3 Kuvastaa kyllä todella hyvin tätä blogin ns. uutta sisältöä. Sekä aivan ihana uusi banneri! Ihastuin tuohon asukokonaisuuteen ♥

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ En yleensä oo innostunu muuttelemaan blogin nimeä tai ulkoasua kovin radikaalisti, mutta tää nyt oli erittäin hyvä päätös!:) Tuolle taustalle haluan vielä tehdä jotain, ehkäpä jotain tyylikästä retrohenkeä.. mutta se voi olla sitten jo syksyn juttu. :)

   Poista
 3. Tykkään tästä asusta! <3 Sekä blogin uudesta bannerista myöskin :) Sopii hyvin muuten simppelille ulkoasulle!

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 4. Sulla on todella kauniit kasvot!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia! Pieni blogin päivitys on aina hyvästä, jos siltä tuntuu :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista