sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Back to school (or work) outfit nro.1

Enää viikko lomaa jäljellä, jonka jälkeen pitäisi asennoitua työelämään. Syksy tuo tullessaan aina sen, että vaatekaappia pitää vähän uudistaa. Vein tänään kirpparille kolme isoa kassilista vaatteita. Oon puhunutkin, että tyylillisesti tää vuosi on ollut myllerrystä, sillä vanhat, ihanat, luottovaatteet on näyttäny liian poikamaisilta, liian räväköiltä tai muuten vaan ei enää istu mun tyyliin. Tykkään vieläkin tosi erilaisista asukokonaisuuksista, mutta arvostan asuissa vähän eri asioita nykyään, kuin ennen.Vaatekaappini uudistuksesta vastasi nyt tänä syksynä verkkokauppa Defshop. Jo viime vuonna sain muutamia syysvaatteita Defshopilta ja nyt tänä vuonna uudestaan yhteistyötä tarjotessa otin tarjouksen vastaan. Pidän Defshopin yhteyshenkilöstä, vaatteet ovat merkkivaatteita, Defshopilla on hyviä alennuksia ja nopea toimitus sekä äärettömän hyvä kokotaulukko - ei tarvinnut siis kauaa miettiä asiaa. Ensimmäiseksi asuksi valikoitui näissä kuvissa oleva ihana ihana asu.

Legginsit ovat Adidaksen ja ihastuin niissä heti ensimmäisenä tuohon väriin. Halusin jotain värikästä tähän syksyyn ja etenkin nyt alakoulun puolella työskennellessä, koin oikeinkin hyväksi värikkäät housut. Takki löytyi Vero Modan tuotteista ja kylmän haaleanvaalea persikkaisen vaaleanpunainen väri teki vaikutuksen. Oon alkanut nyt jostain syystä tykkäämään vaaleanpunaisesta ja haluaisin brunetet hiukset. Ehkäpä häiden jälkeen... Takissa oli myös kiva ja leikkisä kiiltävä pinta, joka tuo eloa asuun kun asuun. Musta ihana pehmoinen, hieman karvapintainen paita oli Urban Classicin, mutta taisin vielä verkkokaupasta viimeisen kappaleen. Tykästyin Urban Classicin vaatteisiin viime syksynä. Erityisesti niiden kestävyys saa pisteet! Ei ole mennyt viime syksynä ostettu musta mekko miksikään ja väritkin on pysyneet moitteettomana!

Tässä siis vähän sporttisempi asukokonaisuus koottuna! Näitä asupostauksia tulee yhteensä neljä, joten kannattaa olla kuulolla!

Mitä mieltä olette asusta ja onko DefShop teille tuttu? 


*Toteutettu yhteistyössä DefShopin kanssa

3 kommenttia :

  1. Kiitos, tykkään ku ne on samaan aikaan hempeet mut jotenki tosi attitude. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi onnistunut kokonaisuus kaikenkaikkiaan! Tykkään itse tollasesta lookista, nyt mietinkin minkä yläosan keksisin samantyylisille kaapista jo löytyville Onlyn housuille.. Ja kampaus kans! <3

    VastaaPoista