perjantai 16. kesäkuuta 2017

Avon Cosmetics- Tutorial boheemiin juhlameikkiin + arvonta!

Tein tänään teille pienen meikkitutorialin, joka on toteutettu Avonin meikeillä. Harjoittelen häitä varten tavallistakin enemmän meikkaamista ja testailen tuotteita, jotka voisivat käydä omaankin häämeikkiin. Tänään vuorossa oli boheemimman meikin tekeminen. Boheemissa meikissä mulle on tärkeintä kuulas ja kaunis iho sekä huulimeikki. Silmämeikki saa olla boheemissa meikissä aika luonnollinen ja raikas. Tutorialin lopussa on muuten arvonta, jossa voit voittaa tässäkin meikissä käytettyjä tuotteita! Oon muuten pahoillani kuvien laadusta. Mun minijärkkäri on siirtyny näemmä eläkepäiville, joten nämä kuvat on otettu digikameralla..

1. Alkutilanne. Oon pessyt kasvot ja laittanut rasvaa. Muista antaa rasvan imeytyä kunnolla!

2. Ota Avonin Mark CC Creamia hieman kämmenselälle ja lisää siitä kasvoille pyörivin liikkein. Itse käytän tämän levittämisessä sormia. Tuote on erittäin riittoisa, kevyt ja peittävä, joten sitä ei hirveästi kannata laittaa! Sävynä mulla on Light.

3. Tämän jälkeen ota siveltimeen Mark Glow On meikkivoidetta, sävy Shell. Tää on muuten yks mun uus lempparituote, tekee ihosta ihanan sileän ja kuulaan näköisen! Lisää pyörivin liikkein kasvoille. Muista häivyttää myös leukalinja ja hiusraja, ettei tule rumia rajoja. Tämän jälkeen laitan sormin vielä taputellen silmien alle Markin Full Cover Cream Consealeria, sävyä fair. Tämäkin erittäin riittoisa tuote, joten ei tarvitse kauheasti laittaa!

4. Naama pohjustuksen jälkeen.

5. Laitan sudilla vielä kasvoille kevyen kerroksen Avonin Mark-sarjan mineraalipuuteria, jotta pohja pysyy kuosissa. Sävynä itselläni on Ivory.

6. Tämän jälkeen laitan kulmat myöskin Mark-sarjan Perfect Brown Styling duolla. Vaalea puoli on vahaa ja ruskealla värillä saa kulmien muotoa piirrettyä. Olin aluksi hieman epäileväinen vahan suhteen. Pelkäsin että se ei pidä kulmia jämäkästi paikallaan, mutta kuivuessaan vaha pitää kulmat jämptisti muotoiltuna, mutta luonnollisen näköisenä. Boheemissa meikissä kulmat saa olla aika tuuheat ja juurikin luonnollisen näköiset, ja esimerkiksi "instakulmat" ei mielestäni boheemiin tyyliin istu, ellei se oo just se sun tyyli!

7. Luomiväreinä käytän Avonin True Colourin luomiväripalettia. Näitä paletteja on useassa eri värissä, mutta mielestäni boheemiin ja raikkaaseen meikkiin käy ihanasti kylmän vaaleanpunainen ja hitusen kimaltava ruskea sävy. Kannattaa pohjustaa luomi joko meikkivoiteella tai Avonilta saatavalla luomiväriprimerilla. Pysyy luomivärikin paikallaan paremmin ja kestää pitkään. Tämän luomiväripaletin nimi on Berry Love.

8. Levitä sävyä 1 isolla siveltimellä koko luomelle ja jopa kulmaluulle. Tämän jälkeen levitä sävyä 2 koko liikkuvalle luomelle. Tämän jälkeen voit laittaa sävyä 4 ihan hieman ulkonurkkaan, jos haluat ikäänkuin varjostuksia, mutta boheemissa meikissä tämä ei ole pakollista. Sen jälkeen lisää sävyä 3 (kimaltava) minne haluat. Itse laitoin luomen keskiosaan ja hieman alaluomelle.

9. Tämän jälkeen otan Mark-sarjan ruskean silmienrajauskynän. Tässä rajauskynässä on oiva pyyhekumimainen häivytyspää, joka saa rajauksesta ihanan pehmeän näköisen! Rajaan pienen rajauksen ylös ripsirajaan ja sen jälkeen sisäluomen ulkonurkkaan vielä vähän, korostaakseni silmän muotoa. Tämän jälkeen käyn pyyhekumipäällä rajauksen läpi ja häivytän (ikäänkuin kumitan) rajausta. Tällöin siitä tulee pehmeämpi.

10. Ripsivärinä käytän Mark-sarjan Spectralash mascaraa. Siinä on hassu säätöpää, joka säätää ripsivärin määrän sen mukaan, kuinka näyttävät ripset haluat. Itse olen pärjännyt asetuksella yksi tässä boheemissa meikissä.

11. Huulipunana käytän myöskin Mark-sarjan huulipunaa sävyä bright nectar. Päälle lisään kuitenkin vielä Mark-sarjan plump it lip glossia, sävyä nude. Tykkään Avonin huulipunista yleensäkkin, sillä ne ei kuivata huulia. Käytänkin usein näitä huulipunia huulirasvan sijasta.

12. Lopuksi suihkutan kasvoille Markin meikinkiinnityssuihketta! Oon käyttänyt Avonin suihketta nyt jo melkein vuoden ja se on ainut suihke, joka sopii mun kuivalle iholle.

13. Ja tässä boheemi juhlameikki!

Koska tykkään Avonin tuotteista, halusin jakaa myös teille ilon päästä testaamaan näitä tuotteita. Nyt seuraakin arvonta! Arvontaohjeet tulevat tässä:

-Arvontaan voi osallistua vain blogini lukija (Blogger tai Bloglovin). Jokaisella on käytössään yksi arpalippu
-Kommentoi tämän postauksen kommentteihin, mihin tilaisuuteen/juhlaan haluaisit meikit kokeiltavaksi. (Tämä kommentti on arpalippusi, mutta kommentti ei vaikuta arvontatulokseen, joten ei paineita kommentin laadusta!)

-Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Jos et halua sähköpostia julkaistavan, mainitse siitä kommentissa.

- Suoritan arvonnan ensi viikon lauantaina 24.6. klo 19:00 ja siihen asti on aikaa osallistua. 

-Julkaisen voittajan täällä ja otan voittajaan henk.koht. yhteyttä. 

Arvonnassa voit voittaa seuraavan tuotepaketin
-True Colour- luomiväripaletti, sävy Berry Love
-Mark Magix Prep & Set- suihke
-Mark Glow On Natural Radiance - meikkivoide, sävy Shell
-Mark The Bold- huulipuna sävyssä Bright Nectar

Setin arvo on 51€

Arpaonnea jokaiselle!*Toteutettu yhteistyössä Avonin kanssa
-     

23 kommenttia :

 1. Oon sun lukija bloggerin kautta ja käyttäisin meikkejä kesäisenä viikonloppuna kun oisin menossa jonnekin :)

  jenny.k.jokinen@dnainternet.net

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki! :) Avonia olen joskus kokeillut, mutta tämä Mark sarja on tuntematon. Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä juhlameikissä, joka tulisi työpaikan gaalaan kesällä :)

  caretoshareblog@outlook.com

  VastaaPoista
 3. Bloggerin kautta luen. Kaverin kesähäitä varten tekisin juhlameikin näillä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Meikkejä käyttäisin kesän juhlissa :)

  ehojala@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Tänä kesänä on paljon kivoja synttäri- ja muita juhlia. Heinäkuussa viisikymppisille ja sitten häihin tarvitaan tyyliä ja kaunistusta.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Toi sun meikki on kyllä todella upea! Ite en sais siitä kyllä noin upeaa vaikka tekisinkin ohjeiden mukaan. Voisin kokeilla meikkejä ihan vaikka joku kesäviikonloppu jos menen esim. terassille.
  gowiththeflowblogi(a)outlook.com

  VastaaPoista
 7. Aivan täydellinen tuo huulipuna! Olisi kiva päästä testailemaan näitä hääpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tottakai unohdin sen sähköpostin, eli mmiasofiaa@gmail.com :'D

   Poista
 8. Avonia en ole ikinä kokeillut. Ihan viikonloppumeikkinä käyttäisin :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kesällä on hyvän ystävän häät, joten sinne voisin kokeilla :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Kaunis meikki! Ite ottaisin avonin meikit kokeiluun veljen rippijuhliin!
  taru.filppu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. Todennäköisesti ihan arkimeikkaukseen käyttäisin :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Ihana meikki, sun silmät on upeat :)
  Haluaisin kokeilla noita valmistujaismeikin tekemiseen!

  sina.viola@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Aivan upean silmämeikin sait loihdittua!
  Luen blogiasi bloggerin kautta. Näiden avulla olisi kiva päästä luomaan meikki serkun häihin :D
  funnyseppa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Parit rippijuhlat olisi tulossa vielä tämänkin kesän aikana :)

  lea.bjorn@outlook.com

  VastaaPoista
 15. Arjessa käyttäisin :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kaverin häät tulossa ensi kuussa. Sinne tekaisisin näistä jonkun kivan meikin :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Upea meikki sulla. Minäkin voisin ensin arjessa harjoitella ja olla sitten töydellisessä meikissä ystävän lapsen rippijuhlissa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 18. Multa ryöstettiin reppu reissussa ja kaikki meikit meni siinä mukana, joten ihan arkeen tai juhlaan tulisivat varmasti käyttöön.
  anuhuhtinen1@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Aivan upea meikki! Juuri sopivasti ensikuussa olisi serkkuni rippijuhlat, jonne voisin tehdä sopivan meikin :)
  rroosasa@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana ihanien meikkien arvonnassa, seurailen Bloggerin kautta. Minulla on pian synttärit tulossa, silloin voisi tehdä kivan meikin uusilla tuotteilla, ja lähteä perheen kanssa jonnekin syömään :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana blogger-lukijana. Mitään isompia juhlia ei enää ole tiedossa joten ihan vaan illanvietoissa käyttäisin.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista