sunnuntai 12. helmikuuta 2017

ByNoor luonnonkiharille hiuksille

Syksyllä saitte heitellä mulle toivepostausideoita ja aika moni teistä pyysi toivepostausta hiuksiin ja niiden hoitamiseen liittyen. Mulla on ollu tosi pitkään huonot hiustenhoitorutiinit, mutta kun jouduin leikkaamaan hiukset lyhyiksi, tajusin, kuinka huonossa kunnossa latvani olivat olleet. Nyt erityisesti häitä silmälläpitäen halusin hoitaa hiuksia kunnolla, jotta ne kasvaisivat ja olisivat hyvässä kunnossa suurena päivänä. Sain joku aika sitten Cocopandalta testiin uuden brändin, ByNoorin tuotteita. Tuotteissa mua kiinnosti erityisesti se, että ne ovat tehty erityisesti pohjoismaisille hiuksille sopiviksi. Käytännössä siis hiuksille, jotka altistuvat hyvin erilaisille sääolosuhteille! Tuotteet ovat myös parabeenittomia, täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia! Nämä asiat saa ainakin multa täydet pisteet.Vaikka tämä postaus on toteutettu yhteistyössä, ovat mielipiteet tuotteista omiani, enkä edelleenkään mainostaisi tuotteita, joita en itse koe hyviksi.

Sain testiin Pure Moisturen shampoon ja hoitoaineen, sekä vielä erikseen Colour Lasting shampoon ja hoitoaineen. Oon nyt alkuun käyttänyt noita Colour Lastingejä, mutta muutaman kerran oon kokeillut myös noita kosteuttavia. Lähinnä Antti on keskittynyt käyttävään noita kostetuttavia! Shampoot ja hoitoaineet tuoksuu ihanasti raikkaalta ja hieman makealta, mutta tuoksu ei ole liian vahva. En tykkää hirveän hajustetuista tuotteista, joten nämä ainakin sopii omalle nenälle oikein hyvin. Ilahduttavaa oli myös se, että shampoota ja hoitoainetta ei tarvitse ottaa hirveän isoa määrää. Joissakin ekologisemmissa tuotteissa kun tuntuu, että shampoota saa laittaa päähän ihan hirveästi, jotta hiukset tuntuisivat puhdistuneilta.

Yksi ongelma omissa hiuksissani on niiden kiharuus. Todella monet kosteuttavat tuotteet, jotka lupaavat hiuksini pehmeyttä, todellisuudessa latistavat hiukset lättänöiksi ja hiukset eivät jaksa kihartua. Colour Lasting sekä Pure Moisturen tuotteissa luvataan niiden tuovan pehmeyttä hiuksille, joten hieman kauhulla odotin, mitä tuotteet tekevät kiharoilleni. Ilokseni huomasin, että hiukset ovat todellakin pehmeät, mutta kiharat pysyvät! Jee! Myös sähköisyys on vähentynyt huomattavasti verrattuna edellisiin tuotteisiin, joita käytin.

Sain testiin myös hiusöljyn sekä suolasuihkeen. Hiusöljyistä mulla on ollut lähinnä huonoja kokemuksia kiharien hiusten kaverina. Yleensä tuote on tehnyt hiusten latvoista selkeästi erotellut puikot ja tuntuu, että tuote on jäänyt vain hiuksen pintaan. Ensikosketus tähän hiusöljyyn on kuitenkin hyvä! Tuote tuoksuu ihanasti persikalta ja tuoksu on itseasiassa niin hyvä, että sitä melkein tekee mieli syödä. Aluksi oli vaikea löytää hiuksilleni sopiva määrä öljyn käyttöön, sillä laitoin auttamattomasti sitä aluksi liikaa. Yksi pieni painallus riittää kuitenkin mainiosti hiusten latvoihin. Latvoista ei tule puikkomaisia eikä liian raskaan näköisiä, joten tämänkin tuotteen kanssa latvani jaksavat kihartua kauniisti.

Suolasuihke on mulle uudempi tuttu hiusten laitossa, joten odotin kovasti sen käyttämistä. Oon joskus testaillut joidenkin merkkien suihkeita, mutta ne ovat olleet vähän liian täpäköitä hiuksilleni. Tämä suolasuihke lupaa tuoda hiuksiin volyymia, rakennetta ja kiiltoa keskivahvalla pidolla. Pito on omalle hiukselleni ainakin sopiva, enkä suolasuihkepäivinä ole tarvinnut hiuksiin lakkaa tai muita tuotteita. Hiuksiin ei jää suolasuihkeesta kovia koppurapintoja, kuten hiuslakasta tai aiemmista suolasuihkeista. Tykkään suihkuttaa sitä hiuksiin ja puristella vielä hiuksia, sillä se todella kohottaa kiharaa ja tukee kiharoiden muotoa. Pitempinä päivinä olen lisännyt päivällä hieman vielä suihketta, jotta volyymi pysyy, mutta suihkepullo on kooltaan sellainen, että se mahtuu helposti koululaukkuun.

ByNoorin tuotteet sopii kyllä mun luonnonkihariin todella hyvin. Muutenkin karhea hiuslaatu kaipaa kosteutusta ja hoitoa, ilman kiharia latistamatta! Cocopandalla on muuten ByNoorin tuotteet alennuksessa tällä hetkellä ja tarjoutkset voit kurkkia täältä!

Ihanaa sunnuntaita! 

 

1 kommentti :

  1. Juuri äsken kokeilin näytepakkauksia tuosta kosteuttavasta shampoosta ja hoitoaineesta. Jäi kyllä niin ihanan tuntoisiksi hiukset et piti lähteä etsimään lisäinfoa tuotteista :)

    www.ginger--biscuit.blogspot.fi

    VastaaPoista