keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Matkakuumetta

Ollaan jo pidemmän aikaan haluttu lähteä Antin kanssa jonnekin lämpimään ja yksi päivä tuo mies yllättikin ja sanoi vievänsä mut reissuun! Ajankohdaksi päätettiin toukokuu. Reissu on ikäänkuin rentoutumisloma mulle, sillä olen juuri aikaisemmin sitten palauttanut kandin ja tämän alan opinnot olisi mun osalta sitten siinä. Toisaalta reissu on meidän etkohäämatka, sillä ensi syksyn ja seuraavankin talven kuviot on meillä ihan auki, eikä voida luottaa siihen, että opinnot, työt tai elämäntilanne olisi sellainen, että päästäisiin lähtemään.

Katseltiin paljon eri matkavaihtohehtoja ja päätettiin lähteä Kreikkaan, Pargaan. Ja kas noin vaan varattiin eilen meidän matka sinne!

Millekään bilelomalle ei olla lähdössä, joten sekin vähän määritteli paikan valintaa. Lähinnä rauhallisuus, kaunis luonto ja sen tarjoamat aktiviteetit, rannat, pienet ravintolat ja tavernat teki meihin vaikutuksen. Ihanaa päästä vaan olemaan ja nauttimaan!

En malta odottaa, että päästään lähtemään! Ja tosiaan oon nyt viime aikoina postaillut lähinnä hääblogin puolella, sillä käytin viime viikon törkeästi hyväksi vain hääjuttujen miettimiselle. Tuli tehtyä muutamia tilauksia ja selvitettyä vähän aikataulujakin meidän hääpäivän osalta. Yliopistolla taas tämä viikko on mennyt hujauksessa tutkimussuunnitelmien ja kandin osalta! Että osaakin ryminällä alkaa tämä vuos tuon kandin osalta!

Mutta tällaista tänne! Sunnuntaina ajattelin päivitellä vähän blogin ulkoasua, 
jotta tää vuos pyörähtäis kunnolla käyntiin täälläkin!  


Kuvat täältä  
ja 
täältä

3 kommenttia :

 1. Oi ihanalta paikalta vaikuttaa! Pitäkää huikeen ihana ja rentouttava loma sit <3 Lähestyvän reissun odottelu on yks parhaista tunteista ikinä (jos ei lasketa sitä ite lomaa :D)!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan näköinen paikka kyseessä ja tosi kiva banneri!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Parga on ihan huippu paikka! Neljättä kertaa menossa sinne itse ens kesänä. Ensimmäinen reissu Pargaan tais olla vuonna 2002, aina välillä reissataan muualla, mutta sitte palataan taas takaisin Pargaan <3. Upeita maisemia, ihania ihmisiä ja hyvää ruokaa :) Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista