keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Hyvinvointia urheilusta (ja urheiluvaatteista)

Kuten aikaisemmissa postauksissa olen vähän sivunnutkin, aloitin käymään taas Kuntoportilla. Oon ollut ihan hirvittävän laiska liikkumaan aktiivisesti viime kevään ja jälkeen ja olo alkoi olla jo sen mukainen. Lähinnä liikkumattomuuden huomasi siinä, että päänsäryt, endokivut sekä yleinen sairastelu lisääntyi. Puhumattakaan henkisestä olosta. Niinpä oli taas aika aloittaa urheilu.

Oon tykännyt aivan hirveästi My Proteinin urheiluvaatteista, jotka sain viime keväänä testiin. Vaatteita on tullut käytettyä tietenkin urheilussa, mutta myös kotona sekä töissä. Kun päätin aloittaa uudelleen urheilun, halusin lisätä motivaatiota ja innostusta uusilla treenivaatteilla. Ilahduinkin, kun löysin My Proteinin verkkokaupasta täydellisen asukokonaisuuden! Mulle ainakin treenivaatteet tuo lisää intoa ja motivaatiota lähteä salille ja tietenkin itse liikunnan kannalta asun on oltava siihen sopiva.

Tykästyin noihin housuihin niiden värimaailman ja lahkeiden kuvioinnin takia, mutta myös siksi, että ne on korkeavyötäröiset ja vyötärö on myös leveä ja joustava. Leveä vyötärö ei purista eikä ahdista ja ei housut pääse ainakaan valumaan! Verkkatakki oli samaa kuosia ja väriä, joten päädyin ottamaan sen kokonaisuuden kannalta.

Liivit onkin ollut sitten hieman haastavampi juttu. Päädyin kuitenkin Reflection Printed liiveihin niiden leveiden olkainten vuoksi ja myös siksi, että liivit eivät lopu heti rinnan alle. Usein liivin nousevat treenin aikana, enkä halua olla koko ajan nykimässä liivejä alaspäin. Lisäksi ihastuin liivien kuosiin!

Lopuksi valitsin hihattoman harmaan hupparin. Tykkäsin hupparin monikäyttöisyydestä, sillä salin lisäksi se on myös ollut päällä töissä. Alle saa helposti pitkähihaisen, joten se menee myös talvella. Harmaa väri sopi myös kivasti muihin asun vaatteisiin. Paita on myös ihanan kevyt ja ilmava liikkuessa! Tykkään myös sen mallista, sillä mua ahdistaa liian kireät treenitopit.


Onko täällä muita, jotka on tilanneet vaatteita My Proteinilta? Tai muita, joiden motivaatioon vaikuttaa huomattavasti uudet treenivaatteet?


3 kommenttia :

 1. Ihania urheiluvaatteita, niitä voisi aina ostaa ja ostaa lisää! Kuntoportti on hyväpaikka, tykkään myös! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. En ollu ikinä ennen kuullu tosta merkistä :D Mut treenivaatteet antaa kyllä kivasti puhtia treeniinkin. Toi sininen sävy muuten passaa sulle superhyvin!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Aivan täydellisiä treenivaatteita! Löysin fb:n bloggaajien ryhmästä blogisi ja jään seurailemaan mitä kaikkea muuta ihanaa tuleman pitää :)

  VastaaPoista