maanantai 28. marraskuuta 2016

Rentoutusloma Långvikissä

Saatiin kihlajaislahjaksi lahjakortit Kirkkonummelle Långvikiin ja viime viikonloppuna koitti kauan odotettu reissu! Täytyy sanoa, että olin jo kaivannut pientä irtiottoa arjesta ja stressistä sekä ihan vaan yhteistä, kahdenkeskistä aikaa Antin kanssa. Nyt, kun Antti on ollut viikot pois Jyväskylästä, ollaan buukkailtu viikonloput aika täyteen perheen ja kavereiden näkemistä. En edes muista, koska oltaisiin viimeksi yhdessä vietetty viikonloppu vain kaksin. Lauantaina pakattiin kamat autoon ja lähdettiin ajelemaan kohti Kirkkonummea.

Saavuttiin Långvikiin hyvissä ajoin ja kirjauduttiin hotelliin sisään. Oltiin päätetty, että käydään ensimmäisenä kuntosalilla ja allasosastolla, koska meillä oli kahdeksalta vasta pöytävaraus. Sainkin oivan tilaisuuden testata uusia urheiluvaatteita (joista tulossa postaus viikonloppuna!). Kuntoilun jälkeen kääriydyttiin isoihin kylpytakkeihin ja tossuihin, napattiin uikkarit ja saunakamppeet mukaan ja suunnattiin kohti allasosastoa.

Oli ihana istua takan ääressä nautiskellen juomaa, kun muut ympärillä paahtoivat vaahtokarkkeja. Pieniä viihtyvyyteen vaikuttavia asioita, mutta toi kyllä hyvän mielen, että esimerkiksi juuri vaahtokarkkeja oli saatavilla! Oltiin allasosastolla ihan rauhassa ja lilluttiin porealtaassa hyvän aikaa!

Altailla oli myös ihania lepotuoleja, joissa pystyi köllöttelemään. Tunnelma oli rento ja rauhallinen, vaikka ihmisiä oli melko paljon tuohon aikaan liikkeellä. Tämän jälkeen saunoin oikein pitkän kaavan kautta, sillä meillä kotonahan ei ole saunaa. Saunomisen jälkeen laittauduttiin valmiiksi illallista varten.

Saatiin kihlajaislahjaksi majoituslahjakortin lisäksi maistelumenun lahjakortti, joka vaihdettiin kyllä a la carteen lähinnä mun allergioiden ja nirsouden takia. Syötiinkin oikein hyvä ja ihana kolmen ruokalajin illallinen! En ole oikeasti ikinä koskaan missään ole syönyt noin hyvää ruokaa!

Istuttiin iltaa yhdessä ja nukuttiin ihanat ja pitkät yöunet! Aamulla mentiin aamupalalle ja sekös oli kattava ja ihana! Tuli syötyä pienet ähkyt..

Koska aamupalan jälkeen meillä oli vielä reilusti aikaa, mentiin hengailemaan vielä allasosastolle. Kahden aikaan luovutettiin huone ja lähdettiin ajelemaan Jyväskylään!

Oli kyllä ihana ja rentouttava viikonloppu!
Miten teidän viikonloput meni? 
2 kommenttia :

  1. Olipas kiva postaus etenkin, kun olen muutamaan kertaan pohtinutkin reissua kyseiseen paikkaan :)

    http://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista