maanantai 7. marraskuuta 2016

Olohuoneen sisustus

Toivoitte multa kotipostausta ja tajusinkin, että meidän kodista ei postausta ookkaan tämän blogin puolella ollut! Muutettiin tähän kotiin siis maaliskuun alussa ja ollaan tykätty tästä kovasti. Silloin muuton jälkeen tein vanhaan blogiportaaliin postauksen tosiaan meidän kotosesta, mutta en sitä tajunnut tänne kopioida, kun palasin takaisin tänne. Nyt ajattelinkin esitellä teille meidän kodin pala palalta ja tänään esittelyssä meidän olohuone. Olkaapa hyvät!

Eteiskäytävästä katsottuna meidän olohuone näyttää siis tältä. Värimaailmana meillä toimii harmaa, valkoinen ja musta, sekä piristeväreinä turkoosi sekä keltainen. Oon nyt alkanut miettimään, että talveksi ja jouluksi voisi keltaiset pienet yksityiskohdat ottaa pois ja lisätä vähän enemmän valkoista. Silloin koti olisi vähän enemmän jouluinen ja taas keväällä voisi keltaiset tavarat ottaa esiin. Nyt toistaiseksi kuitenkin keltainen saa vielä olla paikallaan.

Ovelta katsottuna oikealle jää tietokonepöytä tai oikeastaan Antin vaatima pelinurkkaus. Pelinurkkaus odottelee kuitenkin vielä uutta tietokonetta..

Sohvalta katsottuna vastapäisellä seinällä on televisio sekä IKEA:n hylly. Televisiosta katsottuna oikealta, raitaverhon takaa päästään meidän parvekkeelle. Tykkään siitä, että parvekkeen saa piiloon helposti tuon verhon taakse, jos siellä on esimerkiksi vaikkapa pyykit kuivumassa.

En muista, että oltaisiin jouduttu ostamaan mitään uutena olohuoneeseen, kun muutettiin. Aika paljon sisustustavaraa tuli mun yksiöstä, mutta myös Antilta tuli esimerkiksi TV-taso ja tuo pitkä hylly tietokonepöydän luona.

Tällainen oli siis meidän olohuone! Seuraavaksi taidan ensi viikolla esitellä meidän makkarin, jossa itseasiassa juuri vaihdoin järjestystä! 

5 kommenttia :

 1. Aivan ihana sisutus , niin raikasta ja kotosta kun ootte uskaltanu käyttää tota kauniin keltasta korostevärinä, toimii niin hyvin! :-D Vitsit täs iskee kauhee sisustamiskuume tälläsia kuvia kattellessa...

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau miten tyylikäs ja ihanan erilainen sisustus!<3 :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen :) https://sinisophie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanan virkistävä sisustus! Itse olen ainakin tosi huono käyttämään värejä sisustuksessa, mutta sä ainakin handlaat sen! :-)

  VastaaPoista