maanantai 8. elokuuta 2016

Everyday Minerals - tutorial kuulaaseen meikkiin

Puhuin tässä postauksessa Everyday Mineralsin meikeistä, ja nyt tein kuvien kautta tällaisen pienen tutoriali kuulaseen ja ehkä vähän keijumaiseenkin meikkiin. Tein tämän meikin meidän kihlajaisiin viime lauantaina ja se saikin paljon kehuja! (Lopussa ennen ja jälkeen kuvat)

Ensimmäinen askel tämän meikin tekemiseen on kasvojen puhdistus ja hyvä kosteutus!

Everyday Mineralsilla on paljon erilaisia meikinpohjustusaineita, joista voi valita omiin tarkoitukseen sopivan. Mun meikinpohjustusaine on "White" , joka poistaa punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä. Se levitetään Flat Top- siveltimellä pyörivin liikkein ympäri kasvoja.

Pohjustuksen jälkeen levitän samalla, Flat Top siveltimellä meikkipohjan (klick). Mun meikkipohjan sävy on Light 2N. Huomaathan tilata ensin testerit, jotta löydät oman pohjasävyn! Levitän taas koko kasvoille tätä pyörivin liikkein. Mitä peittävämmän lopputuloksen haluaa, sitä usemamman kerroksen voi laittaa. Mulla vakkarikerrosmäärä on kaksi.

Koska pieniä ihovirheitä halutaan yleensä vielä erikseen peittää, otin peiteaineen (klick). Mun peiteaine on multi-tasking ja sen tarkoituksena on peittää tietenkin pienet ihovirheet, mutta se on myös erinomainen peittämään tummat silmänaluset, jotka mullakin yleensä on.. Näitäkin peiteaineita on modattu vähän eri tarkoituksiin, joten kannattaa lukea huolellisesti, mikä peiteaine sopii mihinkin tarkoitukseen! Peiteaineen levitän douple perfect siveltimen isommalla päällä. Peiteaine ja sivellin alemmassa kuvassa!


Otan peiteainetta pikkuisen siveltimen päähän ja taputtelen sitä peitettäviin kohtiin. Reunoilta häivytän sitä hieman, jotta se sulautuu muuhun meikkipohjaan!

Peiteaineen jälkeen voi lisätä vielä yhden kerroksen meikkipohjan sävyä Light 2 N. Viimeistelynä otan finishing dust puuteria, ja töpötän Flat top-siveltimellä otsaan ja nenään. Puuteri kiinnittää ja viimeistelee meikin.

Tätä en lisäile kovin pyörivini liikkein, vaan hennosti töpötellen.

Sain myös ihanaa, tummanviolettia Purple Rain silmänrajausväriä testiin! Sitä levitän Douple Perfectin toisella päällä, joka on luotu juurikin rajauksen tekemiseen. Sivellin on mainio rajaukseen, sillä se on jämäkkä ja todella hyvän muotoinen, juuri vaikkapa kissansilmärajauksen tekoon, josta itse pidän.

Otan väriä siveltimeen ja kopautan sivellintä purkin reunaan, jotta ylimääräinen väri irtoaa siveltimestä (tämä kannattaa tehdä myös meikkipohjaa tehdessä!). Painelen ikääkuin siveltimellä ensin rajauksen osa osalta. Kun rajaus on tehty koko silmään, alan hangata siveltimellä rajausta, jotta siitä tulee hieman pehmeämpi!

Rakastan tuota väriä, sillä se tuo myös mun silmien vihreän sävyn kunnolla esiin!

Lopuksi käytin vielä Everyday Mineralsin Polished hohdepuuteria kulmaluussa ja luomivärinä. Sitä voi myös käyttää korostuspuuterina! Hohdepuuteria voi levittää tietenkin siveltimellä, mutta itse olen levittänyt sitä sormin.

Tässäpä kuva siis mikä oli lähtötilanne kasvoissa ennen meikkiä, ja meikin jälkeen. (Kulmat olen meikkikuvaan jo tehnyt ennen silmien rajaamista, jotta pystyin tekemään silmärajauksen oikein).

Tykkään eniten minerralimeikeissä juuri siitä, että ne peittää tarpeeksi, mutta silti iho näyttää luonnolliselta, eikä miltään meikkimaskilta. Mun iho ei ole ollut myöskään nyt niin kuiva, mitä vaikkapa meikkivoiteita käytettäessä, sillä mineraalimeikit antaa ihon hengittää.

Halusin vielä näyttävämmän kihlakuvameikin ja lisäsin alas ripsirajaan myös hieman violettia rajausväriä, sekä tietenkin ripsiväriä.

Tässäpä siis pieni opastus mineraalimeikkien käyttöön!
Mua ärsyttää suuresti, ettei mun kameran videokuvaus oikein toimi, sillä olisin
halunnut tehdä tästä videon.. Toivottavasti näillä ohjeilla pääsette kuitenkin
alkuun mineraalimeikkauksessa!:) 

 
KUN TILAAT EVERYDAY MINERALSISTA, KÄYTÄ ALENNUSKOODI "AAMURUSKO". SILLÄ SAAT -15% ALENNUKSEN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA. 

(nettikauppaan pääset tästä. )

Lähetä kommentti