tiistai 30. elokuuta 2016

Back to School outfit #1

Eilen tuli postissa pitkään odotettu paketti, nimittäin vaatetilaus! Joku muistaa ehkä lukeneensa tämän postauksen, jossa pohdittiin lastentarhanopettajan pukeutumista. Kyseisen postauksen vaatteethan oli DefShopilta. Nyt tilasin kolme asukokonaisuutta syksyä ajatellen ja tilaus tehtiin taas tuosta tutusta kaupasta.

Tilasin kolme melko erilaista asukokonaisuutta ja viimeisen lomaviikkoni kunniaksi päätin, että tämä viikko on "Back to School" asuviikko. Kuvailen teille siis kaikki nämä kolme asua ja julkaisen ne täällä. Onpa kiva ottaa taas muuten asukuvia! Niitä ei ole nyt kyllä liiemmin tämän blogin puolella nähty.

Musta mekko on Urban Classicin . En ole ennen pahemmin välittänyt noista turtleneck paidoista tai mekoista, mutta tässä oli sen verran matala kaulus, että uskalsin sen tilata. Mekko on mukava päällä ja siitä saa erilaisilla neuleilla, paidoilla, kengillä ja sukkahousuilla niin monta ihanaa eri asukokonaisuutta. Oon yrittänyt nyt muutenkin vaatteita ostaessa miettiä ainakin kolme asukokonaisuutta, joita vaatteesta voisi muodostaa, ja oon huomannut, että vaatekriisit on vähän vähentyneet! Ostin tämän myös silmälläpitäen syksyn harjoittelua ja mekko sopii myös päiväkotiympäristöön. Se peittää tarpeeksi ja se myös venyy tarpeeksi. 

Tykkään tosi paljon erilaisista neuleista, joten tilasin kaveriksi Onlyn harmaan neuleen. Tykkään tuosta neuleesta myös ihan hirmuisen paljon! Oon jo pitkään haaveillut nilkkapituisesta neuleesta ja nyt sen vihdoin sain! Myös neule on tosi monikäyttöinen ja käy melkeinpä minkä vain asun kanssa. 
Tämän päivän asusta halusin hieman modernilla tavalla rokahtavan, joten luottokengät, omat maiharit pääsi asuun mukaan. Mitäs mieltä olitte asusta numero yksi?
Ootteko te tilailleet mitään DefShopista

 
Toteutettu yhteistyössä DefShopin kanssa

9 kommenttia :

 1. Äh, törmäsin joskus näihin vaatteisiin just nimenomaan sun blogin kautta ja nyt muistuivat taas mieleen - niiiiiin tekis mieli tehdä tilausta, eeen keeeestä! XD Vielä vähän aikaa pitäisi malttaa, että selviäis nää tulevat tukiasiat, muttamutta.... tollaset pitkät ja joustavat mekot on kyllä ihan parhaita työasuja, itse tosin suosin monta vuotta leggareita ja tunikoita, kun peilikuva mukamas jotenkin ahdisti jos mekon heitin ylleni (huoh).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkäsin ennen löysemmistä mekoista, mutta pitäähä niitä muotoja tuoda esiin jos niitä on!:)

   Poista
 2. Apua, aivan ihana ja mielenkiintoinen blogi sulla <3 Liityin lukijaksi !

  VastaaPoista