keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Everyday Minerals

Musta on hassua, että aina kesällä mun postaukset menee tosi paljon pinnallisempaan suuntaan - ihan kirjaimellisesti, sillä kesällä postaukset käsittelee aika paljon enemmän meikkaamista, kauneutta ja vaatteita. Se toki johtunee siitä, että kesällä on yksinkertaisesti enemmän aikaa panostaa itseensä. Enemmän erilaisia tilaisuuksia joihin laittautua, sekä inspiraatiota kokeilla uusia juttuja. Inspiraatiosta ja tarpeesta kokeilla jotain uutta, on syntynyt myös tämä postaus.

Puhuin muutama postaus sitten, että mun iho on päättänyt ärtyä tänä kesänä ihan kaikesta. Myös meikeistä ja varsinkin juuri meikkipohjan meikeistä. Luin, että mineraalimeikit, hyvinkin luonnonmukaiset sellaiset, voisi auttaa iho-ongelmiin. Iho pääsee hengittämään eikä ärsyynny. Onneksi sain testiin Everyday Mineralsin meikit, sillä ne on oikeesti auttaneet tähän ihoon. Näin tänään pitkästä aikaa äitiä, ja melkeinpä ensimmäisenä äiti sanoi, että onpa iho nyt hyvässä kunnossa. Oon myös tykästynyt siihen, että kasvot on meikattu ja ihovirheet peitetty, mutta varsinaista meikkimaskia kasvoilla ei ole.

Sain testiin tuolta pohjustusaineen, meikkipohjan, peiteaineen, luomivärin,  viimeistelypuuterin sekä hohdepuuterin. Lisäksi sain kunnollisen siveltimen mineraalimeikin levittämiseen.


Tuolta sivuilta voi siis tilailla viisi valitsemaasi testeriä, joiden avulla kartoitat oman ihon sävyn. Sivuilla on erittäin hyvä opas, täällä sekä täällä, joiden avulla voit valita testisävyt. Itse ainakin löysin tuolta juuri oikean sävyn helposti!


Pidin näissä meikeissä myös erityisesti siitä, että kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Oon jotenkin tuskaillut kauheasti viime aikoina kulutustottumusten kanssa ja erityisesti meikeistä, sillä käytän meikkejä paljon ja tykkään meikata. Nähtävästi myös mun iholle on luonnonmukaiset tuotteet parempia nykyisin!Teen teille tämän viikon aikana vielä pienen tutorialin näiden meikkien käyttämisestä. Ajatuksena tehdä helppo mutta näyttävä, kuulas kesämeikki! Onko Everyday Mineralsin meikit teille tuttuja?


KUN TILAAT EVERYDAY MINERALSISTA, KÄYTÄ ALENNUSKOODI "AAMURUSKO". SILLÄ SAAT -15% ALENNUKSEN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA.

6 kommenttia :

 1. Tuotteet vaikuttaa tosi kivoilta ja ehdotonta plussaa tosta vegaanisuudesta! Pyörähdin kanssa tuolla verkkosivuilla ja hinnat oli kohtuullisia. Täytyy pistää korvantaakse ja parammalla ajalla tutkailla mitä kaikkia ihanuuksia sivuilta löytyykään :)

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut merkistä aivan hirveästi, mutta en ole koskaan testannut. Käytin aikoinani Lily Lolon meikkejä, mutta totesin niiden olevan mun tiukkaan aikataulutetuille aamuille ihan liian työläitä. Viikonloppuna ne voisi olla parempia. Luonnonmukaiset tuotteet on mulle kanssa hiukan arka paikka, sillä allergioita kyllä löytyy ja ne saattaa joskus ikävästi vaikuttaa kosmetiikan kanssa. Mutta testailemallahan se selviää :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös pitkä lista allergioita ja esimerkiksi rasvojen ja muiden tuotteiden kanssa helposti reagoin "liian luonnonmukaisiin" tuotteisiin. Näistä ei oo tullu mitään allergiaa! Kannattaa tilata nuo testerit (niillä saa useammankin meikin tehtyä) ja katsoa reagoiko iho niihin. Mulla kesti myös opetella mineraalimeikeissä siihen pyörittelyyn, mutta nyt on löytyny jo pikarutiini arkipäiville!:)

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihan superihanat kuvat! :) rakastan itsekin mineraalimeikkejä ja se, että nämä on vegaanisia on vielä kirsikka kakun päälle :D

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista