keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesä eikä mitään tekemistä

Paitsi, että tekemistä kyllä riittäisi! Tällä viikolla alkoi taas taideleirien suunnittelu ja ensi viikolla pyörähtää leirit käyntiin. Meillä on taas uusi porukka tekemässä leirejä ja oon tällä viikolla saanu ihan hirmuisesti ideoita, motivaatiota, tsemppiä ja inspiraatiota leireihin. Oon aina tykännyt kyseisistä leireistä ja työporukasta, mutta nyt tuo porukka tuntuu jo omalta kesäperheeltä.

Innon ja motivaation vastapainona arki on muuttunut kovasti, joka vie voimia jonkin verran. Oon yleisesti vähän sellanen, että vihaan muutoksia jos mun arki muuttuu hirmuisesti niiden myötä. Tietysti riippuu muutoksesta, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan. Erilaisia käytännön asioita elämän helpottamiseksi pitää järkkäillä ja hoitaa ja tietenkin Antin työkuviot sekoittaa vähän normaalia arkea enemmän. Anttihan on siis viikot muualla töissä ja nähdään viikonloppuisin. Onneks pelkään pimeää ja mielikuvitus laukkaa iltaisin melko kovaa, kun toinen ei oo turvana vieressä. Onneksi toisen pesismailat on kuitenkin turvana...

Vaikka kiirettä ja muutosta pitääkin, oon niin nauttinu näistä aurinkoisista keleistä! Eilenkin illalla, kun kävin viemässä roskia, oli ihan pakko jäädä meidän pihakeinuun hetkeksi istumaan. Ihana kesäilta ja kesän tuoksu ilmassa! Tuli jotenkin hyvin rentoutunut olo. Oon myös huomannut, että tykkään kauheasti tästä meidän talon ympäristöstä. Paljon puita ja vaikka vieressä onkin pubi, on tää piha tosi rauhallinen. Naapurin mummot oli ilmeisesti laittaneet pihakeinun viereen kukkiakin ja se tekee pihasta todella nätin!

Ostin tänään uuden hiusnaamion, hiusöljyn ja hoitoaineen ja aattelinkin tänään pitää hemmotteluillan. Hiuksille naamiot ja kynnetkin olis tarkoitus lakata jotenkin kesäisiksi. Jospa tänä iltana unikin tulis hyvissä ajoin ja olisin huomenna reippaana töissä!

Ihanaa kesäkuuta! Miten teidän viikko on lähteny käyntiin?


1 kommentti :

  1. Sulla on aivan mahtava blogi, kuvat ovat puoleensavetäviä ja teksti ihanan soljuvaa. Rakastuin <3

    VastaaPoista