sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Tuunattu ranskalainen manikyyri

Mulla on kesäisin se ongelma, että haluaisin kesäisen keveät kynnet, mutta liika tyttömäisyys ei oo mun juttu ollenkaan. Jotain vähän rockahtavaa tai enintään popahtavaa kynsissä olisi kiva olla. Perinteinen ranskalainen manikyyri on mun mielestä tosi kaunis, mutta ei sovi mulle ainakaan normaaliarkeen. Näin netissä kuvan luonnollisen värisistä kynsistä, joissa kynnen päässä oli turkoosia. Aattelin testata ideaa omalla tavallani ja tässä systeemi, jolla kynnet tein.

Aluksi lakkasin kynnet H&M:n French Manicuren aluslakalla. Halusin kynsien pohjavärin olevan aika heleä ja luonnollinen, jotta jotain kesäisen kepeää näihin kynsiin tulisi.. Seuraavaksi levitin kynsiin melko paksulti Dermosilin kynsilakkaa. Sävy oli pullossa enemmän vaaleanpunainen, mutta kynsissä melko luonnollisen vaalea, josta tykkäsin itseasiassa enemmän.Halusin kynsiin jotain rockahtavaa ja musta kynsilakka oli aika varma valinta. Tein mustat päät Wild Mildin Nail Art siveltimellä, jolla oli todella helppo maalata kynnen päät! Sivellin oli tarpeeksi ohut ja pitkä, ja lakka itsessään oli melko juoksevaa, joten päiden väritys sujui hyvin. Jos tuollaista sivellintä ei ole käytössä, voi teipistä leikata sapluunan kynnen päälle ja lakata normaalilla mustalla kynsilakalla päät mustiksi. Suosittelen tuota sivellintä, jos yhtään enemmän tykkää tehdä kynsiin koristeluja! 

Kynnet näytti tässä vaiheessa jo tosi kivoilta ja hyvällä tavalla rockahtavan eleganteilta. Mietin jopa hetken, että olisin jättänyt kynnet näin tähän vaiheeseen. Halusin itselleni kuitenkin myös hieman blingiä, joten levitin Lumenen Natural Code-sarjan hopeista kimallelakkaa vielä päälle.

Kimalletta ei tullut liikaa ja se oli hyvin hienojakoista, joten se ei vienyt huomiota mustista yksityiskohdista. Aluksi vähän mietin, että meneekö koko idea pieleen jos lisään kimalletta vielä, mutta onneksi näin ei käynyt. Nyt itseasiassa kimalteen ansiosta nuo mustat kärjet erottuvat ja "pomppaavat" vielä paremmin esiin. Itse tykkään kovasti näistä kynsistä ja ajattelin kyllä testailla tätä ideaa myös muilla alusväreillä ja kärkiväriäkin voisi muuttaa.

 Miten teillä muuten meni juhannus? Me oltiin yksi yö Antin kaverin mökillä ja oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja! Kuten jo Instagramissa mua seuraavat huomasivatkin, aloin odottamaan ensi viikkoa koska Provinssi!! Mietin, että testaisin muutamaa erilaista festarimeikkiä tulevalla viikolla.. Haluaisitteko tutorialin vaikkapa videon muodossa noista meikeistä?

Pus pus!

.

Lähetä kommentti