sunnuntai 15. toukokuuta 2016

On siis kevät

Heippa täältä blogihiljaisuuden keskeltä! Huhtikuussa ajattelin, että onpas ihanaa sitten toukokuussa postailla ja lomailla aivan kaikessa rauhassa. Ajattelin väärin. Yliopisto jatkuikin tänä vuonna tavallista pitempään meillä ja vielä ensi viikko olisi kontaktiopetusta, puhumattakaan kaikista kirjallisista töistä, jotka vielä odottavat tekemistä. Viime viikko on ollut jo aikamoista härdelliä ryhmätöiden, presentaatioiden ja tehtävien saralta ja ensi viikkokin näyttäisi olevan aikalailla täynnä.
Sitten pitäisikin tehdä jo hieman kesäopintoja ja aloittaa työt.

Toisaalta ootan sitä, että pääsen töihin ja myös sitä, että saan suunnitella mun kesäkalenterin just sellaiseksi kuin haluan. Oonkin ajatellut, että alkuviikot olisi tiivistä opiskelua ja loppuviikot ja viikonloput vapaata. Tällä mallilla kerkeisin myös olemaan viikonloppuja Antin kanssa, se kun tänään lähtee Jyväskylästä huomenna alkavien töiden takia. Viikot tuntuu varmasti vähän oudoilta, kun täällä kaksiossa yksin palloilee! Onneksi on tosiaan tekemistä ja onpa aikaa sitten ainakin kavereille!

Muuten koulukiireiden keskellä mulle kuuluu aika hyvää. Musta on ihanaa, kun ulkona vihertää! Parin päivän sade tekee ilmasta ihanan raikkaan ja saa siitepölyn vähän laskemaan, mikä ainakin mun röörien kannalta on ihan tervetullutta. Oon myös nyt suunnitellut mun ensi vuoden opintoja jonkinlaiseksi järjeväksi kokonaisuudeksi ja musta on ihanaa, kun ensi vuoden suunnitelmat on suurinpiirtein selvillä! Muutamasta kurssista ja suoritustavoista oottelen vielä vastausta opettajilta, mutta ensi viikolla pitäisi nekin asiat selvitä!

Musiikkihommia on myös keretty tehdä, sillä ensi viikon lauantain keikalla onkin jotain aivan speciaalia tulossa Uudelta Mantereelta! Ensi viikonloppuna Jyväskylässä on siis perinteisesti Yläkaupungin Yö, jossa Manner soittaa. Tervetuloa Ylä-Ruthille lauantaina klo 20:00 tsiigaamaan, mitä spessua me ollaan keksitty teitä varten!

Tässäpä nyt olikin tällainen ihan rehellinen kuulumispostaus. Alan taas katselemaan teidän toivepostausehdotuksia ja yritän toteuttaa niitä. Ainakin tuosta opiskelusta oli tullut paljon kysymyksiä! Jos tuntuu, että haluat kuulla jostain asiasta tarkemmin, pistä kommenttiboksiin toivetta postauksesta!

Ihanaa kevättä ja alkavaa kesää jokaiselle!
Ja tsempit muillekkin viimeisten koulutöiden kanssa painiville!


4 kommenttia :

  1. Toi on niin tuttu tunne kun ajattelee että ehtii postailemaan, niin ei sit kuitenkaan ehdi. :D Käy mulle melkein joka kerta. Mut kiva kuulla ihan vaan kuulumisia, hyvää kevättä sullekin! :)

    Hiuksissa Hiekkaa

    VastaaPoista
  2. Sä oot aivan törkiän nätti ! :) .. Mä niin karehdin sun tukkaas, se on aivan ihana !! ❤ :D

    http://vonsoona.blogspot.fi

    VastaaPoista