sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Keväiset leopardikynnet!

Huhheijaa, mihin tää aika keväällä menee! Torstaina havahduin illalla siihen, etten ollut edes muistanut tehdä Kesäkuntoon-postaussarjan viikon postausta! Todistetusti olen kuitenkin urheillut (esimerkiksi kuva Instagramissa toimikoon todisteena) ja tällä viikolla aika onkin mennyt pesäpallon parissa. Meillä on tiistaina kasvatustieteilijöiden välinen pesisturnaus ja ollaan muutamia kertoja pelailtu ja treenailtu sitä varten. Torstaina Antti olikin pitämässä pienelle porukalle pesistreenejä! Harjoiteltiin oikeanlaista lyömistä, heittämistä ja tietty koppaamista. Aika tuurilla mä vielä siihen palloon osun, mutta noh, kai hauskuus on tärkeintä?;) Mulle tuli viime viikolla lukijatoiveena tehdä kynsipostaus ja intouduinkin kokeilemaan keväisiä leopardikynsiä. Tässäpä niistä siis pieni (ja vähän epäselvä) tutorial!

Tässäpä siis lakat mitä käytin! Valkoinen, violetti ja mintunvihreä peruslakka, mustaa leopardikuosiin ja pikakuivattaja päälle!

Lakkaa muutamia kerroksia aluslakkoja kynsiin haluamallasi tavalla. Kaikki kynnethän voi olla samanvärisiä, jos tykkää tai sitten kaikki voi olla erivärisiä, ihan miten itse haluat! Kerroksia lisäilemällä saa tietenkin kirkkaamman värin ja itse laitoinkin kolme kerrosta jokaiseen kynteen. Haluan, että kynsien värit ovat kirkkaat ja pirteät!

Ota tippa mustaa kynsilakkaa sekä jokin esine, jolla on helppo piirtää pieniä kuvioita. Hakaneula, nuppineula, hammastikku tai lyijytäytekynä käy mainiosti tähän puuhaan! Dippaa piirrin mustaan kynsilakkaan ja tee leopardin pilkkuja kynsiin! Ei haittaa, vaikka pilkut ovat hieman haparoivia! (Alla kuva pilkuista)

Kynnet voi jättää tähän vaiheeseen jos haluaa yksinkertaisemmat leopardikynnet. Itse tykkään kontrastin vuoksi vielä täyttää noita täpliä aluslakkojen värillä, jotta kynsistä tulee vielä näyttävämmät! Täyttämisellä tarkoitan sitä, että pilkkujen reunoille tai keskelle lisätään aluslakan väriä. Esimerkiksi violetin kynnen pilkkuihin lisätään valkoista ja turkoosia. Valkoiselle pohjalle violettia ja turkoosia jne..

Kun täyttäminen on tehty, lisää päällyslakka tai pikakuivattaja ja tadaa, olet saanut keväiset leopardikynnet! Oon yleensä itse tosi laiska tekemään mitään pikku piperrystä kynsiin, mutta leopardikynsien tekeminen on nopeaa, helppoa ja kaikenlisäksi ne on näyttävät!

Mitäs tykkäätte?:)

 

2 kommenttia :

  1. Vau! Noi on upeat <3 Voisi itekki kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Sä saat ton kuulostamaan niin helpolta, että ehkä mäkin onnistuisin loihtimaan tuollaiset :-D Veikkaan kyllä, ettei mun tekemät näyttäisi läheskään noin hyvältä kuin sun :-)

    VastaaPoista