perjantai 29. huhtikuuta 2016

Keijumainen vappumeikki - tutorial

Tiedätte, että rakastan kokeilla erilaisia meikkejä ja meikkailla erilaisiin tilaisuuksiin. Vappuhan on siis ihaninta aikaa, kun voi kokeilla värikkäitä ja näyttäviä, uusia meikkaustyylejä. Olinkin innoissani, kun  sain meikkiverkkokaupan, Pastel Beautyn, kautta keväisiä meikkejä. Näiden meikkien innostamana halusin kokeilla uutta, keijukaistyylistä vappumeikkiä. Tänään onkin vuorossa keijukaismainen vappumeikkitutorial!

Tässäpä meikkiarsenaalini! Oon ihan rakastunut kaikkeen pronssin ja kullan hohtoisiin luomiväreihin, joten varsinkin luomiväripaletit olivat tervetulleet meikkipussiin lisäksi! Nyt kuitenkin keijumeikin tutorialiin!

Kasvojen pesemisen ja rasvaamisen jälkeen levitin ohuen kerroksen Skin Fresh Concealeria nenään, nenänpieliin, leukaan, silmien ympärille sekä otsaan. Tämä oli todella riittoisaa sekä peittävää - puuteria tai ylimääräisiä peitevoiteita ei tarvinnut!

Seuraavaksi laitoin kulmat, sillä koen silmien meikkaamisen olevan jotenkin helpompaa kulmat laitettuina! Olen ennen pitänyt kulmageelejä aikalailla turhana ostoksena, sillä kokemukseni on, että kulmat lähinnä kastuvat. Technicin kulmageeli antoi kuitenkin todella kivasti väriä kulmiin, sekä oikeasti laittoi kulmat kuosiin. Geeli myös kuivui todella nopeasti kulmiin, joten tämän kanssa saa olla tarkkana, että laittaa kulmat kerralla oikein!

Luomiväripaletteina käytin Technicin Bronze Eyeshadow palettia sekä myös Technicin Mega Nudes 3 palettia. Molemmissa on todella kauniita sävyjä!

Ensiksi levitin koko luomelle pensselin osoittamaa väriä. Väri on kauniin punearuskean kuparinen.

Vaaleampaa, vasemmanpuoleista merkattua sävyä laitoin kulmaluulle sekä silmän sisänurkkaan. Kauniin persikkaista (oikeanpuoleinen) sipaisin kevyesti silmän sisänurkkaan, noin puoleen väliin liikkuvaa luomea. (Alla esimerkkikuva)

Seuraavaksi otin luomiväripaletista oranssinpunertavaa luomiväriä, jota aloin levittämään silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon. Jatkoin luomivärillä myös "kissarajaukset" melkeinpä kulmakarvojen ulkonurkkaan saakka. Häivytin luomiväriä myös hieman alaluomen ulkonurkkaan. (Alla kuva)


Keijumaista ja kevyttä lisää sain, kun otin kermanvalkoista luomiväriä ja levitin sitä alaluomelle.

Seuraavaksi onkin sitten rajausten vuoro. Tykkäsin älyttömästi tosta W7 Dip Liquid  Eyelineristä. Todella tarkka pensselin pää, jolla on helppo piirtää rajaus.

Aloitin tekemään normaalia rajausta ripsirajasta ja tein pienet "kissansilmärajaukset". Erikoisuutena on, että tein ulkonurkkaan kaksi "viuhkaa". (Alla kuva)

Keijumaista vibaa lisätäkseni, tein eyelinerillä vielä sisänurkkiin pienet pisteet. Ne on jotenkin söpöt, sirot ja vangitsee katseen. Sen jälkeen lisäsin ripsiväriä reippaasti, myös alaripsiin. Alhaalla esimerkki.


Viimeisenä silauksena latoin pienet varjostukset poskiin Honolulun aurinkopuuterilla. Koska silmien meikki on jo itsessään näyttävä, ei huulipunaa tarvita. Laitoin huuliin vähän kimallettaCargon huulivoidepurkista.Näin huuliin tulee hieman sävyä ja eloa, mutta ei vie huomiota silmistä eikä näytä liian raskaalta silmämeikin kanssa.

Lopulta meikki onkin sitten valmis!

Ihanaa vappua kaikille! Saitteko inspista vappumeikkiin tästä tutorialista? 
Entä ootteko tilanneet mitään Pastel Beautystä?

 

8 kommenttia :

 1. Ihana meikki, noi pisteet sisänurkissa on hauska yksityiskohta! Tää postaus oli myös tosi kivasti toteutettu :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana meikki !! Haluan itsekkin tehdä tämän joskus :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. En kestä miten söpö ja ihana meikki!! :) ja noi luomiväripaletit näyttää just semmosilta mitkä voisin kotiuttaa itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa luomiväripaleteissa on myös ihanan vahva väripigmentti - kerrankin kimaltavia luomivärejä mistä tulee oikeasti väriä, eikä pelkästään kimalletta!:)

   Poista
 4. Tosi kaunis meikki!<3 Sopii hyvin sulle:)

  VastaaPoista