lauantai 26. maaliskuuta 2016

Spring Inspiration


Vaikka ulkona onkin tällä hetkellä harmaa lauantai, on mun fiilis aurinkoisessa keväässä! Kadut alkaa olla sulat, katupöly pöllyää ja päivien valoisuus saa muhun ihan uutta energiaa! Kevät on mulle myös jotenkin sellaista itsensä uudistamisen aikaa, joten keräsinkin muutaman inspiraatiokollaasin mun tulevasta keväästä ja siitä, mitä aion tän kevään aikana tehdä ja saavuttaa. Aion tehdä tästä keväästä ja tulevasta kesästä mun elämän parhaimmat!

Ensimmäinen ja suurin muutos viime syksyyn ja tähän vuoteen on se, että alan taas liikkumaan ja syömään vähän terveellisemmin. Tuntuu, että koko kroppa on niin tukosssa! Liikkumattomuus ja huono ruokavalio on myös tehnyt sen, että oon ollu tosi paljon kipeempi tän kevään aikana ja endokipujakin on ollut paljon enemmän. Liikkumisen varmistamiseksi alankin julkaista joka torstai kesäkuntoon postaussarjaa! Postaussarjassa käydään läpi mun liikkumisia, siihen vaikuttavia asioita ja muuta jännää! Ensi torstaina katotaan vähän urheiluvaatetusta motivaattorina liikkumisiin!

Otan taas myös käyttöön Kalorilaskurin, jotta söisin tarpeeksi. Multa jää helposti aterioita väliin ja syön epäsäännöllisesti ja liian vähän. Nyt haluan saada taas ruokarytmit ja kalorit kohdalleen, joten luotan tuttuuun Kalorilaskuriin. Tarkoituksena onkin saada muutama kilo pudotettua kevään aikana.

Kevät näkyy myös ainakin mun pukeutumisessa. Asuihin tulee paljon enemmän väriä ja esimerkiksi hameita tulee käytettyä enemmän! Ajattelinkin siivota vaatekaappia kevään aikana kaikesta turhasta vaatteesta ja tavarasta! Ihanaa päästä suunnittelemaan kevään asuja!

Opiskelujen kanssa kevät tulee olemaan yllättävän rento mutta aika napakka. Viime syksyltä on jäänyt muutamia tehtäviä rästiin sairasloman takia, mutta nyt aion tehtävät suorittaa! Eipä tässä ookkaan enää kauaa aikaa opiskeltavana, kunnes tulee opiskelijoiden megajuhla: VAPPU!!

Kaiken lisäksi aion nauttia elämästä, hengata kavereiden ja Antin kanssa. Pienet jutut saa mut hyvälle tuulelle ja aion nauttia elämästä kaikkien ihanien ihmisten kanssa! Kuluneen vuoden aikana oonkin alkanut arvostaa pieniä juttuja paljon enemmän. Ja niitä ihania rakkaita ystäviä,rakasta ja aikaa mitä vietetään yhdessä.


Mitä sun kevääseen kuuluu ja mitä tavotteita sulla on keväälle?
Pus!

 Kuvat otettu We Heart It:istä

5 kommenttia :

 1. Moi! Tulin vaan ilmottamaan, että koska täällä sen verran usein satunnaisesti piipahtelen lukemassa sun juttuja, niin liityin nyt sitten vihdoin ja viimein lukijaksi tuolla Bloglovinin kautta, hihii :)
  http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus kaikin puolin!
  Kirjoitat tosi hyvin ja sun tekstiä on jotenki helppo lukea :]

  VastaaPoista
 3. Olipas pirteä postaus :) Sai minutkin motivoitumaan entistä paremmin hyvinvoinnin ylläpidosta.

  http://janitakristina.blogspot.fi/

  VastaaPoista