maanantai 14. maaliskuuta 2016

Persoonallinen tyyli + päiväkoti = mahdottomuus?

Jos olet vähänkään lukenut blogiani, tiedät, että rakastan persoonallisia vaatteita ja persoonallista tyyliä. Tykkään myös työskennellä päiväkodissa ja lasten kanssa, ja olenkin aika innoissani tällä viikolla startanneesta harjoittelujaksosta. Ainut ongelma nyt ja ennenkin on ollut pukeutuminen päiväkotiin. Oon ennen ajatellut lähinnä vain vaatteiden käytännöllisyyttä (päiväkodissa kun vaatteiden pitää olla liikkuvuuden kannalta erittäin käteviä: ryömitään, pompitaan, kontataan, juostaan, venytellään, nostellaan lapsia, ulkona ravaamisesta puhumattakaan – toppavaatteet päälle ja pois, päälle ja pois..) Kun ihminen, joka rakastaa vaatteita ja tyyliä, sekä meikkaamista, menee töihin kollareilla, tuulareilla, meikkaamatta ja turkki takussa, tuli mulle itelleni usein nuhjuinen olo. Niinpä ennen tätä harjoittelua päätin tarttua härkää sarvista: halusin löytää mun tyyliin sopivia, käytännöllisiä päikkärivaatteita. Ja sellaisethan minä löysin, onneksi!Löysin netistä Def-Shopin ja ihastuin erityisesti noihin löysiin ja persoonallisiin verryttelyhousuihin. Olisin voinut tilata 90% kaikista housuista, jotka sivuilta löysin! Onneksi hintalimitti rajoitti tilailuani ja tilasin kolmet housut, yhden topin ja yhden hupparin. Ensimmäiset housut olivatkin nämä ihanat violettisävyiset löysät DNGRS:n verryttelyhousut.


Löysä malli takaa liikkuvuuden, vyötäröllä on kiristysnauha joten housut ei putoa jalasta ja lahkeissa olevat resorit on myös kätevät – lahkeet ei laahaa maata ja tähän vuoden aikaan kura jää eteiseen, eikä leviä housujenlahkeissa ympäriinsä.
Toiset housut ovat myös DNGRS:n harmahtavat lökäpökät. Myöskin erittäin hyvät liikkuvuuden kannalta ja tumma väri takaa sen, että melkeinpä minkä värinen paita vain käy näitten ihanuuksien kanssa!
Tälläkin hetkellä tätä postausta kirjoittelen nämä housut jalassa, eikä ongelmaa tosiaan liikkuvuuden kannalta ole! Näitä voi pitää myös hieman matalammalla, jotta saa kunnon lökät, tai nostaa melkeinpä vyötärölle asti, jos alkaa ahdistamaan!

Leopardikuosin rakastajana en voinut jättää myöskään Vero Modan leopardipöksyjä tilaamatta. Ne ovat  myös liikkumavaraltaan hyvät, mutta näistä ehdottomasti kapein malli. Kivaa vaihtelua lökäpöksyihin!

Yleisestikin tykkäsin kaikissa housuissa niiden kuviosta ja liikkumavarasta. Materiaalit on pehmeitä ja ainakin tällein herkkäihoiselle kauhean kivan tuntuisia. Jokaisten housujen päälle on helppo vetää toppahousut eikä ne tunnu pahalta toppareiden alla. Housujen alle mahtuu myös kylmemmällä kelillä legginsit tai sukkahousut! Myös paitamahdollisuudet vetosi näissä housuissa: eri malliset, pituiset, tyyliset ja väriset paidat käy näiden housujen kanssa.Tilasin myös harmaan hupparin, sillä tajusin, että mullahan ei näitäkään ole! Tämä huppari käy kaikkien housujen kanssa ja on sopivan pitkä! Mikään ei ole inhottavampaa, kuin se, että selkä paistaa, kun istuu. Väri on käytännöllinen myös.
Tilasin myös harmaan, pitkän topin.


Ihan kuvan osoittamalla tavalla en sitä ajatellut päikkärissä pitää, vaan lähinnä alle ajattelin laittaa pitkähihaisen. Harmaa väri valikoitui juuri sen takia, että alle voi vetäistä ihan minkä värisen paidan vain! Tykkäsin tässäkin pitkästä mallista ja sen rentoudesta!

Sain tänään tosiaan vaatepakettini olen ihan superonnellinen! Hyvät työvaatteet kuuluu kuitenkin päiväkodin varustukseen ja onhan se extrakivaa, että ne on vielä itselleen mieleisiä! Pitää muuten vielä mainita tuosta Def-Shopin kokotaulukosta: missään nettikaupassa ei ole omalle kohdalle osunut noin paikkaansa pitävää kokotaulukkoa! Mulla yleensä on melkoisen vaikeaa ostaa esimerkiksi housuja leveän lantion ja pepun takia, mutta nää istuu just eikä melkein!

Ihanaa ja tyylikästä työviikkoa kaikille! Ootteko te muuten koskaan tilanneet Def-Shopista mitään?

AUROORA

2 kommenttia :

  1. Päiväkodissa lapset varmasti rakastuu noihin liloihin housuihin! <3 Ainakin meidän neiti! Hän kans tykkää voimakkaista väreistä ja mitä raflaavampi, niin sitä parempi. Neiti neljä vee on siis jo todennut, että haluaa siniset hiukset - kummitätinsä on kampaaja ja mennyt jo sen neidille lupaamaan :'D Jo nyt on joka kynsi erivärinen, koska se nyt vaan pitää kuulemma olla. Pitäkööt tyylinsä <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset noi lilat housut! Harmaatkin on siistit, mutta leikkaus mun makuun ihan liian lökö.

    VastaaPoista