keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kuka mitä missä täh miten milloin miks?

Pohdiskelin tässä teitä lukijoitani ja tulin siihen tulokseen, että teitä on aika kirjava sakki. Tiedän, että siellä on sellaisia tyyppejä, jotka on seuranneet mua alusta asti, uusia tyyppejä Stoorin kautta ja vielä sellaisiakin, jotka ovat vasta löytäneet blogini ja ovat vasta tutustumassa muhun ja blogiini. Koska tää blogimatka on ollut vaiherikas ja asiat muuttuvat, päätin pistää perinteisen toivepostaus-postauksen.

Mitä sä haluat tietää musta? Haluatko postauksen jostain tietystä aiheesta? Kirjoita toiveesi/kysymyksesi tuonne alas kommenttiboksiin! Pyrin julkaisemaan yhden toivepostauksen per viikko niin kauan kun ideoita löytyy!

Kiitos jo hirmuisesti etukäteen! Pus!

 

12 kommenttia :

 1. Ihanan pirteä blogi! Sinulla on hienoja kuvia ja kirjoitat kivasti.
  Jään seurailemaan sinua!

  VastaaPoista
 2. Ois tosi mielenkiintosta kuulla lisää tosta sun bändistä; vähän sen historiaa, millasissa paikoissa te yleensä keikkailette ja saatteko keikoista paljon tienestiä :)

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on muuten taidettu ennenkin kysellä, niin tottakai teen tästä postauksen!:)

   Poista
 3. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, varmaan reilun vuoden tai enemmä nkin.

  Tämä saattaa olla todella hölmö ehdotus, mutta itselläni on pitkä parisuhde päättymässä ja tulevaisuus pelottaa. Olen seurannut matkaasi ja jotenkin se antaa minulle voimaa kun olet kertonut edellisen parisuhteesi lopusta ja nyt uuden rakkauden löytymisestä. Tästä ei ole pakko postata mutta ehkä halusin myös kertoa tästä sinulle - bloggaamisella todellakin on merkitystä lukijoillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että bloggaamisella on merkitystä mun lukijoille ja että voin tätä kautta antaa jonkinlaista, noh, vertaistukea! Oon kuullu samantyyppisiä kommentteja muiltakin tahoilta ja se lämmittää mieltä. Tottakai voin postata aiheesta: siitä on paljon sanottavaa!

   Sulle haluan sanoa, että tulevaisuus pelottaa tottakai, mutta jälkeenpäin näät, miksi asiat meni juuri niin! Asiat tapahtuu syystä, vaikka sen välillä näkee jälkeenpäin. Mulle ainakin tuo lause on niin naurettavan totta!:) Teet vaan nyt niinkun itsestäs hyvältä tuntuu ja nauti joka hetkestä ja pienistä asioista: tulevasta keväästä, auringosta, terassilla istumisesta, jäätelöstä - ihan mistä vaan mikä piristää. Ja ota itellesi aikaa. Vaikka kliseistä onkin sanoa, että aika korjaa, niin niin se vain tekee!:) Isot tsempit sinne! <3

   Poista
 4. Sulla on aivan upeat hiukset, joten niiden tarinaa/ hiushistoriaa olisi kiva kuulla! Myös sun tatuoinneista ois mahtava kuulla :) ja luin tuolta että opiskelet lastentarhan opettajaksi! Olen itse opiskelemassa lastenohjaajaksi ja ajattelin jatkaa sitten lastentarhanopettajaksi, joten olisi tosi mielenkiintoista kuulla opiskeluistasi :)

  http://nerpuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon näistä ideoista, kaikki todella hyviä ja toteutettavissa!:)

   Poista
 5. Ois kiva saada postaus aiheena "elämää punapäänä" :D ihan vaan siksi, koska itekkin olen punapää ja koen hiusten värin vaikeuttavan esim. hyvän huulipunasävyn löytämistä ja ulkomailla värin takia mua on luultu maksulliseksi naiseksi. Luennoilla olen ensimmäisiä ihmisiä, jotka luennoitsija muistaa, ihan vaan hiusten kirkkauden takia. Eli mitä vaikeuksia ja positiivisia juttuja olet kohdannut punatukkaisuuden vuoksi/ansiosta. :D

  VastaaPoista
 6. Kirjoita postaus sun unelmista ja haaveista! :) Tai sitten joku faktapostaus tai tyylipostaus, niinku kuvina nuoruudeasta tähän hetkeen :)

  VastaaPoista
 7. Musta ois kiva lukee jotain sun opiskeluista: sisällöstä,parhaista ja huonoimmista puolista. Sit myös tulevaisuudesta ja työelämän ajatuksista ois mukava lueskella.

  Hyvää kevättä! :)

  VastaaPoista