keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kesätyyliä metsästämässä

Heippa! Kuten jo aikaisemmassa postauksessa puhuin, on mut vallannu ihan mieletön kevät/kesäfiilis! Puhuin myös siitä, miten tyyli muuttuu aina vuodenajan mukaan ja kevät/kesä onkin mulle pukeutumisessa uusien yhdistelmien ja värien aikaan. Eksyin selailemaan nettikauppoja ja aikani kuluksi tein kolme asukollaasia SheIn:in sivuston vaatteista (edellinen Sheinside siis). Kun kokosin näitä, oli mielessä lähinnä kesäyöt, festarit ja ystävät!

Tästä asusta mulle tulee niin mieleen jotenkin aurinko ja Ilosaari! Rakastuin tohon jumpsuittiin heti, sillä sen värit ja varsinkin tuo pitsi on kovasti mun mieleen! Rakastan myös kaikkea huitulapaitoja ja löysin tuon mustan ihanan paidan jumpsuitin kaveriksi. Asu on ainakin mun mieleen tarpeeksi värikäs, muttei mikään överi. Asusteena saa toimia kultainen koru ja tietty aurinkolasit!

Hiukset voisivat olla surffilaineilla ja meikkinä toimisi varmasti vain kevyt huulipuna - aurinkolasithan on paras meikki kesällä! 

Seuraavan asun voisin myös kuvitella mun päälle jollekin festareille. Tykkään kesällä käyttää hameita mutta myös vivahdus rokkia on myös tervetullutta. Niinpä yhdistelin tyttömäisen mintunvihreän hameen t-paitaan ja rokahtavaan hapsutakkiin! Oon aina nimittäin melkonen vilukissa ja pimenevinä kesäöinä takki on varmasti tervetullut! Tyttömäisyyttä asuun tuo myös ihanat kengät.

 Tähän kirkkaanpunaista huulipunaa ja kissarajaukset niin asu kävisi vaikkapa keikka-asuna!


Ihastuin noihin rentoihin farkkuihin ja seuraavaksi löysinkin sille kaveriksi tuon pitsisen paidan. Vaikka housut ja paita ovatkin aika erityylisiä, voisin silti nähdä ne samassa asussa. Jotain poikamaisen rentoa ja kuitenkin jotain hentoa ja tyttömäistä! Koska nämä kaksi osaa asusta ovat niin erilaisia, otin melko tavallisen mustan topin niiden kaveriksi tasapainottamaan asua. Pienenä lisänä toimii kultaiset korut! 

Hiukset vain sekaiselle nutturalle ja vähän huulipunaa, niin rento kesälook on valmis! 

En malta odottaa, että pääsen oikeasti pukemaan päälle kesäisiä asuja
ja metsästämään kirppareilta ihania kesävaatteita! Ootteko te muut yhtä fiiliksissä keväästä ja kesästä?


3 kommenttia :

 1. Aaaahahha mulla on ebayn watchlistillä tuo ensimmäisen kollaasin musta huitulapaita, joka todellakin menee tilaukseen asap kun tilille vaan tulee rahaa!

  VastaaPoista
 2. Tuon ensimmäisen kollaasin vaatteet laittaisin päälleni kans ihan heti (kun vaan sää sen sallisi.. :D), niin ihana tuo jumpsuit! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania asuja, varsinkin viimeisen kollaasin jutut on jotenkin mun tyylisiä :3

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista