torstai 31. maaliskuuta 2016

Kesäkuntoon - motivoivat treenivaatteet

Heippa! Tänään alkaa uusi postaussarja "Kesäkuntoon". Kesäkuntoon postaussarjassa käsitellään joka torstai jotain liikuntaan ja urheiluun liittyvää ja seuraillaan, miten tämän bloggaajan käy matkalla kohti kesäkuntoa! Tänään puhutaan vähän siitä, miten treenivaatteet motivoivat liikkumaan.

Minä myönnän olevani treenivaatemotivoituja. Tiedättehän, kun uudet ihanaiset treenivaatteet motivoivat liikkumaan? Kun vedät päälle hyvät urheiluvaatteet, olo on sporttinen ja tekee mieli lähteäkin lenkille tai salille? Vielä suurempi merkitys treenivaatteilla on mulle pitkän liikkumattomuusjakson jälkeen. Eli aikaslailla nyt.

En tiedä, mikä niissä treenivaatteissa niin kovasti viehättää ja miksi ne saa mulle niin paljon motivoituneemman olon. Toki käytän vanhatkin treenivaatteet puhki, mutta uudet tuo aina jotain pientä liikkumisen luksusta ja uudistunutta oloa.Oon liikkunut ihan hirvittävän huonosti viime syksyn jälkeen ja päässä alkoi jo alkuvuodesta takoa ajatus kesäkuntoon pääsemisestä. Tai oikeastaan taas yleisestikkin kuntoon pääsemisestä. Taas siihen liikkumisen rutinoitumiseen ja sitä kautta taas terveeseen ja tasapainoiseen ruokailuun. Koska olen treenivaatemotivoituja, etsin uusia treenikuteita netistä. Halusin jotain erilaista, persoonallista ja tietty laadukasta vaatetta ylleni, sillä se oli ensimmäinen askel taas kohti sporttailuja. Löysinkin itselleni uuden tuttavuuden MyProtein-sivuston, jonka treenivaatteisiin rakastuin samantien!

Voitte kuvitella sitä materialismionnen määrää, kun sitten eräs kaunis päivä MyProteinin paketti saapui!
Vetäisin kuteet saman tien niskaan ja lähdin testaamaan uutukaisia salille! Tykkäsin hirveästi noissa treenivaatteissa niiden väreistä. Punapäänä mua hieman ketuttaa se, että melko suuressa osassa treenivaatteita on värivalintana pinkki. Pinkki on kiva väri, mutta valitettavasti ne eivät käy punaisen hiuskuontalon kanssa yhteen. Valinta ei ollutkaan vaikea, kun silmiini osui lempiväri violetti ja toinen, turkoosi samassa paketissa.

Mua vähän jännittää aina tilata netistä vaatteita, sillä kokotaulukoista huolimatta koot voi mennä päin puita. Myös materiaali ja etenkin urheiluvaatteissa niiden läpikuultavuus on yksi pieni riski sovittamatta tilaamisessa. Onnekseni huomasin, että kokotaulukko piti todella hyvin paikkansa ja housutkaan ei kuulla läpi! Plussana housuissa on leveämpi vyötärökaistale, mistä tykkään tosi paljon. Inhoan sitä tunnetta, kun housut valuvat ja tuntuvat puristavan vain yhdestä kohtaa. Myös endometrioosin kannalta leveämpi vyötärönauha on plussaa, kun paine jakautuu laajemmalle aluelle. Näin ei endokipuja tule niin herkästi.
 


Pakkohan se on tunnustaa, että uusien treenivaatteiden myötä myös treenimotivaatio on noussut ja on taas paljon freshimpi olo lähteä liikkumaan. Ehkä vaatemotivaation sisin on siinä, että kun tuntee näyttävänsä hyvältä, uskoo, että myös treeni kulkee paremmin. Tai yleisestikkin hyväntuulisena treeni kulkee paremmin, kuin huonona päivänä.. Toisaalta koen ainakin itselleni kaikki keinot hyväksytyiksi, jotta saan itseni innostumaan taas liikunnasta! Onneksi suunta näyttäisi olevan nyt ylöspäin!

Motivoiko teitä treenivaatteet liikkumaan? Entä ootteko 
ikinä tilanneet MyProteinista mitään?


Kuvat: Antti Ala-Hiiro

4 kommenttia :

 1. Mua kans vaatteet inspiroi paljon. Nyt oon melkeen 2 vuotta kulkenu samoilla salikamppella ja aina vähän väliä selannut nettikauppoja. Nyt sportamoressa oli alessa mun unelmien lepardipöksyt ja kuumeisesti oottelen pakettia :) Toivottavasti on hyvät (Y)

  Ihanat kamppeet btw :)

  VastaaPoista
 2. Oi onpa ihania vaatteita! Muakin kyllä motivoi uudet vaatteet ja niitä tuleekin ostettua aika paljon!

  VastaaPoista
 3. Upeet treenivaatteet! Näyttää tosi hyvältä sun päällä <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat noi treenipökät!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista