Sivut

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Maailman parhaat gluteenittomat näkkärit

Meidän perheessä on nykyisin useampikin gluteenitonta ruokavaliota noudattava henkilö. Äiti oli tehnyt näitä gluteenittomia näkkäreitä meille ja rakastuin näihin! Kaiken lisäksi nämä näkkärit on ihan älyttömän helpot tehdä. Syön itse näitä pelkältään, leipänä, kuin myös aurajuuston ja viinirypäleiden kera. Tässäpä kuvitetut ohjeet näiden ihanien, gluttenittomien näkkäreiden tekoon!(Kuvasta unohtui uunin lämpötila, se on siis 150astetta.)


5 kommenttia:

  1. Säilyvätkö näkkärit kuinka kauan ja miten niitä on hyvä säilyttää? Mahtava resepti :)

    VastaaPoista
  2. Oi että miten hyvältä näyttää! Tallennan tän reseptin ehdottomasti koneelle ja testaan joku kerta. :-)

    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Suurkiitos reseptistä! Pakko testata :)

    VastaaPoista
  4. Hehe, tiiän mistä oot ottanu tän reseptin! :D Käytin samaa joulunäkkärien tekoon ja ne hittimenestys Aamulehden joulumyyjäisissä. Ite kaulin aina yhen taikinan kahelle pellille, tulee superohuita :)

    VastaaPoista
  5. Ei vitsi tätä on ihan pakko kokeilla! Ihan täydellinen resepti :)

    VastaaPoista