tiistai 8. joulukuuta 2015

Talvi-ihon hemmottelua

Joka talvi taidan mainita täällä siitä, että ihoni on todella kuiva.Päätin listata teille luottotuotteet kasvojen ja kropan kosteutukseen, jos joku kärsii minunlaillani korppuihosta..

L300-sarjaa olen hehkuttanut täällä ja täällä, ja myös tänä talvena L300 on luottotuotteeni ihonhoidossa. Vaikka pakkasta ei olekaan vielä kovin paljon ollut, on iho jo todella kuivassa kunnossa. Käytänkin tuota yövoidetta myös päivävoiteena. Tämä sarja todellakin hemmottelee kuivaa talvi-ihoa! Paras tunne kuivaihoisena on se, että voi aamulla meikata ilman, että meikki tekee ihosta kireän ja "suomuisan". Suosittelen tätä!

Muita luottotuotteitani talvella on Garnierin kuorintavoide kropalle. Tämä ei kuori liian kovaa, vaan iho jää kuorinnan jälkeen ihanan pehmeäksi. Lisäksi tuoksu on ihanan mieto ja miellyttävä. Nivea Creme on kuivien taipeiden luottotuote. Varsinkin käsitaipeet kuivuvat näin talvella, joten kuorinnan jälkeen onkin ne hyvä rasvata. Nivea Creme käy myös kaulalle tehohoitona. Koko kropan kosteuttava hemmottelu on ehdottomasti nuo The Body Shopin vartalovoiteet. Ihana tuoksu ja ne ovat riittoisia!

L300-sarjan silmämeikin poistoaine on myös todella hyvä ja lisäsin sen vielä tähän listaan. Se ei kuivata silmänympärysihoa, vaan poistaa meikin hellävaraisesti.

Millä te hemmottelette kuivaa talvi-ihoa? 


Lähetä kommentti