torstai 8. lokakuuta 2015

#siskoviikonloppu

Viikonloppuna oli taas perinteinen siskoviikonloppu! Meillä on siis tapana järjestää siskojen kanssa siskoviikonloppuja, joissa pääsee rentoutumaan ja höpöttelemään ihan rauhassa. Edellisestä siskoviikonlopusta voit lukea täältä! 

Perjantaina kipittelin kahden aikaan Hipsua vastaan. Käytiin pyörimässä vähän kaupungilla ja hengailtiin mun kämpillä. Karkki tulikin sitten viiden aikaan Jyväskylän hoodeille. Perjantai-iltana syötiin, laitettiin kynnet, tehtiin kasvohoitoja, höpöteltiin ja relattiin rankan viikon jälkeen. Itse taisin simahtaa jo kymmenen aikaan! Tosin syytän siitä edellisillan Kauppakadunapproa..

 

Lauantaina herättiin pirteinä virkeinä, laittauduttiin vähän ja mentiin kuvailemaan Kirkkopuistoon syksyisiä kuvia. Meillä on yleensä perinteenä myös jonkinlainen brunssi, joten suunnattiin Social Housen brunssille. Syötiin masut täyteen ja jatkettiin kaupungille kiertelemään. Käytiin myös kirppareilla, joista ei toistaiseksi mulle tarttunut mitään matkaan.

Alkon ja kaupan kautta mun luokse, suihkut, ruuat,juomat ja laittautumiset. Ja tietty kaikki naurut ja höpöttelyt! Ensin mentiin Red Neckiin muutamille, joista siirryttiin tietenkin Timeen! Ja olipahan hauska ilta!

Sellainen oli meidän siskoviikonloppu!Ja kohtahan on jo uusi viikonloppu.. 
Miten teidän viikko on menny?

4 kommenttia :

 1. Moikka! Olit kommentoinut Linkkaa blogini -postaukseen ja olet viiden suosikkiblogini joukossa :) Saanko käyttää blogisi kuvia tehdessäni esittelyä lemppareistani?


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ootte kyllä siitä hassu sisarusparvi, että ette sitten millään näytä yhtään samalta toistenne kanssa :D Sinussa ja vaaleahiuksisessa siskossasi hyvällä tuurilla jotain samankaltaista, mutta hyvin vähän. Ainakin minun silmään. Samoista aineksista saa niin monta eri versiota :)

  VastaaPoista
 3. Apua, oot tosi kaunis ja sulla on ihanat hiukset!!! :O

  http://hannaslipofthetongue.blogspot.com/

  VastaaPoista