sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Toivepostaus: Jyväskylän kirpparit

Kuten olen täällä blogissa aina sanonut, minulta saa (ja pitää) pyytää postauksia. Toivepostauksia on kiva tehdä ja teiltä lukijoilta saattaa tulla sellaisia aiheita, mitä en edes itse ole tajunnut. Vähän aika sitten tuli toive tehdä juttua Jyväskylän kirppareista, joten tässäpä esittelen mun kirppareiden top3:sen!

Ensimmäinen lempparikirppis on Centrum (klick). Centrumilta löytyy yleensä jotain ostettavaa ja siellä on mielestäni pääsääntöisesti hyväkuntoista tavaraa ja vaatetta. Centrum on kivasti sijainniltaan keskustassa, joten siellä tulee käytyä myös melko usein.

Olen itse myynyt Centrumilla muutamia kertoja vaatteita ja tuotto on ollu aina todella hyvä. Eli jos pitää päästä ylimääräisistä tavaroista ja vaatteista eroon, kannattaa Centrumilta varata pöytä!

Toinen lemppari, joka on jokseenkin uusi tuttavuus, on Kilpisen Kirppis (klick). Kilpisen kirppis on avattu kesän alussa ja moni ei tällaisesta vielä tiedäkään. Kesän alussa pöydät olivat pääsääntöisesti tyhjiä, mutta kesän lopussa ja varsinkin nyt syksyllä tavaran määrä on lisääntynyt hurjasti! Viimeisimpänä kolmena kertana olen täältäkin löytänyt laadukkaita vaatteita, esimerkkina Cheap Mondayn farkut. Hinnat on myös olleet kirpparihintojen rajoissa.

Pöytävuokrat (jotka löytyy tuolta kotisivuilta) on myös todella halvat verrattuna vaikkapa Centrumiin.

Jos haluaa kirpparoida ajan kanssa ja oikein kunnolla, kannattaa suunnata kolmannelle lempparikirpparille. Kyseessä on siis Kirpparilla.fi! Täällähän on todella paljon pöytiä ja aikaa saa kulumaan täällä melkoisen paljon. Ainut harmillinen asia on se, että tämä sijaitsee vähän kauempana keskustasta. Sen takia tuolla tulee harvemmin käytyäkin. Toisaalta onhan se kiva säästää tällänen massiivinen kirpparointi aina spessupäiviin.

Millä kirppareilla te tykkäätte käydä?:)

 


2 kommenttia :

  1. Oma suosikki jyväskylässä on Silinteri. Mukava palvelu ja aina löytyy jottain :)

    VastaaPoista
  2. Hei kappas, enpäs tiennytkään että säkin oot jyväskyläläinen bloggaaja! :) Itse tykkään tosta Kirpparilla.fi, mutta autottomana sinne pääsee harmillisen harvoin, joten useimmiten tulee käytyä Centrumilla. Aiemmin tuli käytyä Seppälän kirpputorimarketilla, mutta tuo Kirpparilla.fi on viihtyisämpi, joten sinne suuntaan mieluummin nykyään. Silinterissä oon käynyt kerran ja tein silloin kyllä hyviä löytöjä, sielläkin kävisin mieluusti useammin. Opiskeluvuosina meillä oli tapana tehdä tyttöjen kesken kirppiskierroksia, jolloin käytiin kerralla useampi kauempana sijaitseva kirppari läpi. :)

    VastaaPoista