sunnuntai 16. elokuuta 2015

Perjantain kirpparilöydöt

Kesällä kirpparointi on jäänyt vähiin ja niinä kertoina, kun olen itseni saanut kirpparille raahattua, mukaan ei ole löytyny mitään kivaa. Perjantaina kävin kuitenkin pitkästä aikaa kirpparilla. Onneksi menin, sillä löysin vaikka mitä kivaa!

Ensimmäisenä löysin nuo kuvassa olevat aurinkolasit. Tykkäsin siitä, että noi ei oo ihan perus peililasit vaan vähän tuollaset femmemmät..

Sitten löysin Cubuksen mustan, kiiltäväpintaisen pitkähihaisen. Tuo pieni tikkaus ja kankaan kiiltävyys teki vaikutuksen. Tykkään, että vaatteessa itsessään on jokin juju, eikä koruja tai muita asusteita välttämättä tarvita.

En ole pitkään aikaan löytänyt mitään kivoja hameita, joten onneksi sellainenkin kaappiin löytyi. Tykkäsin tässä erityisesti siitä, että hameen kangas on kevyttä ja ilmavaa, ja se laskeutui päälle nätisti. Hameen pieni miinus on se, että se näkyy läpi, mutta onneksi näin kesällä shortsit menee alle hyvin. Talvella asian ajaa paksummat sukkahousut.


Bodyt on käteviä ja perusbodyja multa muutama löytyykin. Tämä body saa nyt virallisesti olla sitten mun keikka/bilebody. Tykkään erityisesti tuosta nahkaisesta koristelusta, sillä se tuo räväkkyyttä ja pientä rock-henkeä.  Vaikka body onkin melko avoin, ei se ole kuitenkaan liian rivo, sillä edessä menee musta verkkokangas.


Isojen neuleiden ja paitojen fanina löysin myös kivan kasettipaidan. Tai noh, mulle tämä on kyllä enemmänkin tunika.. Paksut sukkahousut tai legginsit alle ja jaksaa istua pidemmätkin luennot läpi!


Mulla on paljon paitoja, joissa on sellaiset vähän isommat kainaloreiät. Ne on mukavia päällä, mutta mua häiritsee se, että rintsikat vilkkuu alta. Löysin myös tällaisen pikkutopin, joka saa nyt sitten toimia alustoppina näille vähä reilummille paidoille.

Että sellaisia löytöjä!
Ootteko ite tehny kirpparilöytöjä? Meinaatteko ostaa kouluvaatteet
kirppareilta vai perus kaupoista? 

-Auroora-

5 kommenttia :

 1. Onpas kivoja noi kaikki sun löydöt! Ihastuin varsinkin tuohon Cubuksen pitkähihaiseen :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
 2. Aurinkolasit ja kasettikuvioinen paita veivät sydämeni! Pitääpä itsekkin lähteä penkomaan aarteita!

  http://chocolateye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä, juuri sun tyylisiäsi ! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi! :) Ihania löytöjä kyllä!

  http://viivijohannaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania! Mistä Jyväskylästä voi tehdä tollasia löytöjä? Josta tulikin mieleen: Voisitko tehdä postauksen sun lemppari kirppiksistä Jyväskylässä, tai Jyväskylä kirppareista yleensä? Olen juuri muuttanut tänne, ja kiinnostais tietää, että missä parhaat sijaitsee. :)

  VastaaPoista