lauantai 29. elokuuta 2015

Laineet ne keinuttaa laivaa

Torstai, Kampin edessä. Nauroin ensimmäistä kertaa yli viikkoon. Nauroin mulle ja Annikalle. Tuli normaali olo hetkeksi. Niin normaali, etten edes muista, koska olisi ollut niin hyvä olo.

Tiitu ja Annika päätti viedä mut terminaaliterapiaan laivalle. Teki hyvää päästä pois Jyväskylästä ja tuulettua vähän. Risteilyllä soitti Haloo Helsinki ja oli mainiota päästä keikalle pitkästä aikaa! Oli mainiota valvoa 24h, bailata aamuun asti ja mennä suoraan aamupalalle. Oli helpottavaa puhua ja nauraa. Olla oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa. Tätä mä tarvitsin! Tämä oli hyvä lopetus viimeiselle lomaviikolle.

Miten teillä menee?

 

10 kommenttia :

 1. Ihanaa kuulla, että olet nauranut ja on ollut mukavaa. :)
  Se tunne, kun tajuaa, kuinka normaalilta tuntuu pitkästä aikaa on sanoin kuvailemattoman hyvä olo. Kaikkea hyvää sulle!

  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Välillä normaali olo,välillä vähemmän normaali. Kyllä se tästä.Kiitos paljon.:)

   Poista
 2. Hei ääk, oltiin kanssa laivalla ja mietin eilen siellä HH!-nimmarijakotilaisuudessa, että olitkohan se sä. Tuijotin siis sua aika kauan, mutta en taaskaan uskaltanut tulla sanomaan moi :DD Toivottavasti et häiriintynyt!

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, mä haluisin kanssa katsomaan haloo helsinkiä D: pakko kai varata liput sinne viimesille keikoille jossain vaiheessa.

  Terminaaliterapialle vois olla hyötyä täälläki - pää hajoaa nykyisen kämpän kanssa. 23 neliöön ei mahdu kahta ihmistä, toisen kamerakamoja ja toisen musiikkikamoja. Onneksi ylihuomenna saadaan avaimet "lukaaliin" - täältä tullaan 64 neliötä ja kolme huonetta keittiön lisäksi ♥ Ikävöin kyllä kovasti mun kissoja, kun ne jouduttiin sijoittamaan mun vanhemmilla ahtauden takia, mutta jos muuton ja tupareiden jälkeen nekin tulis takaisin meidän luokse. Lisäks jaksoin päivittää edes jotain omaan blogiin pitkästä aikaa sen yhden olemassa olleen postauksen seuraksi :'D Että semmosta tänne suunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menikö muutto hyvin?:) Ja koskahan täältä suunnalta jaksais kans tulla päivitystä...:D

   Poista
 4. On aina mahtavaa törmätä sattumalta näin ihaniin blogeihin! Tykkäsin kaikesta, tekstin ja kuvien suhteesta, graafisuudesta ja aiheista. Jään seurailemaan.

  http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Pystyin niin samaistumaan tuohon tekstiin, tosi hyvin kirjoitettu! Ihastuttavan oloinen blogi, kaunis banneri :)

  http://roosel.blogspot.fi/

  VastaaPoista