torstai 25. kesäkuuta 2015

Niin mites noi kesän liikkumiset?

No jos suoraan sanotaan, niin ei mitenkään. Ennen työviikkoja ajattelin, että kyllähän sitä työpäivän päätteeksi jaksaa käydä salilla tai juoksemassa. Niinpä vain kävi, että työpäivät väsytti, enkä jaksanut tehdä mitään. Nyt on ollut jo 1.5 viikkoa lomaa, enkä silti ole saanut persettä ylös penkistä.Missä siis mättää?

Näinkin toisaalta lyhyen liikkumattomuus ajanjakson aikana endokivut on tulleet takaisin. Nyt huomaa todellakin sen, miten paljon liikunta vaikuttaa kipujen sietämisessä. Liikunta ennaltaehkäisee myös endokipujen syntymistä. Kipujen ollessa koko ajan läsnä, ei tee mieli lähteä salille tai juoksemaan. Toisaalta taas tiedän sen, että liikunta olisi paras lääke kipuihin.

Kipujen ja niistä johtuvan väsymyksen myötä yleisolo on muutenkin koko ajan todella flegmaattinen ja vetämätön. Tänään olen kuitenkin ollut hyvin hyvin reipas ja tämän päivän tavoitteena on vetäistä lenkkarit jalkaan ja lähteä juoksemaan. Ihan sama kauanko jaksan, kunhan saan itseni ylös! Ajattelin myös taas palautua liikuntapäiväkirjan pitämiseen ja suunnitella viikot liikunnan mukaan..Näin taas saa liikuntarytmistä kiinni, eikä tule "unohdettua" päivän liikuntoja.

Onko muilla vaikeuksia kesällä liikkumisen suhteen? Vertaistukea kaivataan! 
Ainiin, ja jos eksytte blogiin ja se on sekalaisen näköinen niin älkää ihmetelkö.
Päivittelen ulkoasua pikkuhiljaa 

5 kommenttia :

 1. Voi tähän mä samaistuin!!
  Aina sitä ajattelee että miten mukava HUOMENNA onkaan mennä lenkille auringonlaskua ihastelemaan tai miten hyvin vapaapäivä alkaisikaan aamulenkillä, mutta eipä ole tämä tyttö montaa kertaa päässyt sängyn pohjalta reippailemaan, jotenkin tuo jäätelön ja netflixin yhdistelmä houkuttelee enemmän...

  ~ hihitysta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netflix on kyllä paha..Orange is the new blackin kolmostuottari vie kyllä mennessään.:) Ehkäpä tästä molemmat reipastuu..:)

   Poista
 2. Se on niin jännä juttu! :-D Kyllä sitä tietää miten mahtava olo liikunnasta tulee, eikä sitä koskaan kadu että on lähtenyt lenkille tai jumppaamaan. Se vaan osaa olla niin hankalaa, mutta onneks oon sentään käynyt kävelemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!:) Ja onneks ruokailut on pysyny jotenkuten lapasessa..

   Poista
 3. Mulla tulee kesällä ihan täysi stoppi salilla käymiseen, lenkkeilykin innostaa keväisin ja syksyisin ihan eritavalla... Mut kesällä parhaita liikkumismutoja onkin ainakin omalla kohdalla sellaset lajit, joita ei voi muullon harrastaa!
  Pyöräily, uinti, maasto"juoksu" ja kavereiden kanssa kaikki sulkapallosta frisbeegolfiin... Kesällä liikunnasta on lupa tehdä hauskaa ja tarpeeksi rentoakin, ettei auringonpaisteessa ja helteessä ihan uupumus kuitenkaan iske :)

  VastaaPoista