tiistai 16. kesäkuuta 2015

Menovinkki juhannukselle - Valtteri Festival


 Pähkäiltiin pitkään, miten halutaan viettää juhannusta tänä vuonna. Perinteinen mökkijuhannus ei oikein napannut, sillä mökkeilemään päästään kotikotiin milloin vain. Kaupunkijuhannukseen taas haluttiin jotain vähän speciaalimpaa meininkiä. Toinen siskoni, joka asuu Tampereella, mainitsi ohimennen Valtteri Festivaalista, joka järjestetään 19.-20.6. Tampereella. Sisko, siskon mies ja Tampereen kaveriporukka oli menossa kyseiselle, mystiselle festarille, joten pitihän sitä itsekin tsekata, mistä tässä on oikein kysymys. Eksyin Valtteri Festivalin nettisivuille, tänne, ja aika nopeasti tiedettiin, mitä haluttiin juhannuksena tehdä.

Koska Festivaaleille mennään ensisijaisesti kuitenkin musiikin (ja tokana tietty mainion meiningin) perässä, ilahdutti silmää erittäin kivalta näyttävä artistiluettelo. Itsellenihän nähtävää ja ihanaa kuultavaa tarjoaa Egotrippi, Eva & Manu, Olavi Uusivirta, Reino Nordin, Viitasen Piia, Sallan ja Miron matka maailman ympäri, Scandinavian music group sekä Tiisu. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kaikki esiintyjät näet täältä!


 Festivaalin ei myöskään painotu vain iltaa ja päivätapahtumat ovat pääosin myös ikärajattomia. Esimerkiksi Tullinaukiolla pääsee juhannussaunaan (mää haluun tänne!), tarjolla on erilaisia ravintolapalveluita ja musiikkiesityksiä. Juhannusyön taian festareilla pääsee kokemaan toki vain täysi-ikäiset, kun juhlinta siirtyy Tullikamarin Pakkahuoneelle ja Klubille, Telakalle sekä Bar Passioniin.

 Jos en muuta tiedä, niin sen, että tästä on tulossa varmasti hyvin erilainen juhannus, mihin olen pienen elämäni aikana tottunut. On ihanaa lähteä viimeisen työviikon jälkeen rentoutumaan Tampereelle ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Ties vaikka sieltä saisi lisäinspistä omaankin tekemiseen! Jos haluat kokea tällaista festivaalimaista juhannusyön huumaa, kannattaa klikata itsensä tänne, ja kotiuttaa Valtteriliput!

Kommentoi alle, jos nähdään Valttereilla!
Huomaatteks muuten mussa mitään uutta?6 kommenttia :

 1. oiii oot ottanu lävistyksen! sattuko ihan mahottomasti? :-D

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivalta kuulostaa noi festarit! SMG, Olavi ja Tiisu on täyttä rakkautta! <3 Harmi, että on muuta menoa juhannuksena eikä pääse tuonne... :-( Mutta superkivaa juhannusta sulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin myöhässä!:) TOivottavasti sullakin oli kiva jussi!:)

   Poista
 3. Kuulostaapa kivalta! Itselläni ei ole suunnitelmia juhannukseen joten tuonne voisin tullakin!

  VastaaPoista