maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus 2o15 @ Valtteri Festival


Hellou ja kivaa (myöhäistä) juhannusta itse kullekin säädylle! Puhuinkin edellisessä postauksessa, että ollaan lähdössä Valtteri Festivaleille Tampereelle viettämään urbaania kaupunkijuhannusta. Sanoisinko, että paras juhannus ikinä. Kannatti lähteä.

Yövyttiin ja oleiltiin toisen siskoni luona ja samalla juhannusfiiliksissä juhlittiin siskon miehen kolmekymppisiä. Porukkaa oli siis paikalla paljon ja fiilis oli hyvä! Perjantai oli Valttereiden osalta aika todella tykki ilta, sillä esiintyjiät oli ainakin omaan mieleen. Olavi Uusivirran keikka, Egotrippi, SMG, Tiisu.. Ah love!

Mua pelotti etukäteen ajatus siitä, että festarikeikalla pitäisi pystyä kuvaamaan. Lyhyenä ihmisenä kuvaaminen ei onnistu mistään muualta, kuin eturivistä. Toisaalta en halua mennä liian aikaisin norkoilemaan keikkapaikalle. Ilokseni pystyin (taas) toteamaan, että Tampere on kyllä aivan todella ystävällinen kaupunki! (Tämän olen havainnut siis ennenkin itsekin keikkaillessani Mansessa.)

Ihmiset päästivät mut eturiviin ja kyselivät, etteivät vain ole edessä, saanko hyviä kuvia, haluanko vielä vähän edemmäs! Tuuppimista,tönimistä ja penseää asennetta en festarikansalta kokenut. Myös itse festarikansa oli todella siististi käyttäytyvää ja ystävällistä noin niinkuin muutenkin. Näkyvää ja ärsyttävää örvellystä ei ollut havaittavissa. Lisäksi Pakkahuoneen ihana ihana irokeesipäinen baarimikko oli kirsikka kakun päällä.
Perjantai-ilta meni siis keikoilla joraillessa, fiilistellessä ja tulihan naurettuakin aika paljon. Päivällä ilmaiskeikoista tuli tsekattua Sallan ja Miron matka maailman ympäri ja Simo kävi katsomassa Pimeyden keikan.

Lauantaina Valtterin iltaohjelmistossa meille olikin Karri Koira & Ruudolf, Asa & The band, sekä Lapko! Lauantaina porukkaa oli liikenteessä hieman vähemmän, mutta se ei kyllä meidän porukan meininkejä haitannut! Innostuttiin myös keinumaan yöllä. Yläpuolella olevassa kuvassa on menossa mun ja Juhon Titanic-moment.


Aivan mainio idea festarialueella oli muuten ilmainen sauna + palju! Porukkaa pyöri paljuissaan aika paljon siis..Hehheh!

Kaikenkaikkiaan kahden päivän ja illan aikana Tullinaukiolla ja sen ympäristössä nautti elävästä musiikista ja monipuolisesta oheisohjelmasta noin 5000 ihmistä! Valttereilta jäi sen verran hyvä maku suuhun, että tiedän, mitä teen ens vuonna juhannuksena..Ja aion ottaa kaverit messiin!


Mites teidän juhannukset meni?:) 

 

6 kommenttia :

 1. mäkin vietin ekan kaupunkijuhannuksen ikinä. Tai no. Melkein. Maalle eksyin juhannusaattona muutamaksi tunniksi grillaamaan, mutta muuten kyllä - ja hauskaa oli :) Lähinnä vaan istuttiin kaverilla sitten ja jauhettii paskaa, leivottiin ja hengattiin parvekkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut toihan kuulostaa just hyvältä tavalta viettää juhannus.:)

   Poista
 2. En vaan ikinä kyllästy tähän tyyliin millä sä muokkaat kuviasi, NIIIIIIIIIIIIIIN Hienoja!

  www.rhythm-inside.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja kuvia :) Itsekkin haluaisin joskus festareille juhannuksena, vois olla kyllä siistii !

  VastaaPoista