tiistai 9. kesäkuuta 2015

Davines loves my curls

Puhuin teille tässä postauksessa muutamasta hiustuotteesta, joita aloin metsästämään. Nuo ihanaiset metsästyksen kohteet on nyt saatu nalkkiin ja on aika esitellä ne teille! Olkaapa hyvä, Davinesin Love Curl shampoo ja hoitoaine, sekä hiuksiin jätettävä Momo Hair Potion.

Davines on italialainen kampaamotuotemerkki, jossa laadun lisäksi kiinnitetään huomiota myös ekologisuuteen. Esimerkiksi Davinesin tuotteiden hiilijalanjälkeä pienennetään istuttamalla metsää ja valmistuksessa käytetään vain uusiutuvia energialähteitä. Davines tukee myös paikallisia pienviljelijöitä käyttämällä hiustenhoitotuotteissa lähituotettuja Slow Food-kasviksia.

Luonnollisesti itse päädyin Davinesin tuotteista valitsemaan Love Curls sarjan, koska kiharat ja kuivat hiukset. Shampoo oli  yllättävän riittoisaa ja helposti vaahtoavaa. Olen tottunut yleensä ekologisemmissa tuotteissa vaahdottamaan hiukset kaksi kertaa varsinkin, kun pesen hiukset vain pari kertaa viikossa. Yleensä hiuslakan jäämät ja lika ovat aina tiukassa, joten ekotuotteet eivät ole ensimmäisellä vaahdottamisella vielä purreet. Nyt olin ollut pesemättä/harjaamatta hiuksia kolmeen päivään ja niissä oli aika iso kerros lakkaa. Pieni teelusikallinen riitti shampoota kuitenkin koko päähän.

Seuraavaksi siirryttiinkin jännittävään osioon, nimittäin hoitoaineisiin. Oma kokemus ekohoitoaineista on myös se, että se on lirua,vesimäistä ja sitä saa läträtä miljoona kerrosta. Tämän hoitoaineen koostumus oli enemmänkin rasvamainen, vähän kuin hydrokortisoni! Tuntui siltä, että hoitoaineen laittamisen sijasta rasvaan hiuksiani. Toisaalta mieleeni tuli pienoinen huoli siitä, että näyttääkö hiukseni huomenna siltä, että niitä on uitettu rasvaämpärissä. Uskoin kuitenkin tuotekuvaukseen ilmavista hiuksista ja ilmavat hiukset sain!

Vaikka hoitoaine tuntui rasvamaiselta, eivät hiukset ole ollenkaan rasvaisen näköiset. Hoitoaine oli todella riittoisaa! Tuuheudesta ja ilmavuudesta kertoo se, että yleensä saan tehtyä kuohkean nutturan vasta silloin, kun pesuväliä on pari päivää. Nyt sain taiottua sen ensimmäisen pesukerran jälkeisenä päivänä.

Sitten vielä suihkun jälkihoito, eli Momo hair potion. Tuoksui melko vahvasti, joten mielessä kävi ajatus mahdollisesta astmakohtauksesta. Hiuksiin laitettaessa haju hävisi melkeinpä heti, eikä ambulanssia tarvinnut onneksi kutsua paikalle. Tuote levittyi tasaisesti hiuksiin, eikä jättänyt hiuksia lähmäisen näköiseksi. Ei edes kuiviin hiuksiin laitettaessa! Oiva tapa tasoittaa esimerkiksi talven sähköisiä hiuksia!
Hyviä hiustenhoitotuotteita on vaikea löytää luonnostaan näin kuiville hiuksille, mutta nyt musta tuntuu, että olen hiusprinssini löytänyt! Davinesin tuotteita voi muuten tsekkailla täältä! Onko nää teille jo tuttuja tuotteita?

Tämän viikon jälkeen muuten tämän blogin postaustahti muuttuu taas normaaliksi, sekä ulkoasu uusitaan melkolailla kokonaan. Jäädäänpä siis kuulolle vielä!

3 kommenttia :

  1. Davinesia sai IdHairilta jyväskylässä joskus ainakin :) muistan pyöritelleeni purkkeja ja haaveillen että saisi itselleni mutta olivat omaan budjettiin aika hintavia... Mutta mahtava kuulla että ne oikeasti toimii, ehkä tässä rohkaistuisi vielä investoimaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä arvostelusta. Hienoa, että tuotteet olivat sinulle sopivat! Davinesilla on nykyään uusi maahantuoja, Face Helsinki. Tuotteista ja jälleenmyyjistä voi olla yhteydessä meihin: brit@facehelsinki.fi tai 045 163 9686.

    VastaaPoista