torstai 14. toukokuuta 2015

Sk8er Girl

Tänään päätin vihdoinkin jatkaa viikoittaista asukuvailua! Meijän lähellä on skeittipuisto ja tollanen kiva graffititunneli, joten päätettiin käydä kuvailemassa siellä.

Oon nyt tänä keväänä tykästyny jotenkin erityisesti harmaan ja vaaleansinisen yhdistelmään ja se näkyy myös tämän päivän asussa.

Tämän päivän asu koostui osittain kirpparivaatteista ja osin ihan kaupasta ostetuista. Lenkkarit on ostettu Intersportista ja housut on H&M:ltä. Kirpparijuttuja olikin sitten koko yläosa: harmaan paidan ostin Facenbookin kirpparin kautta, helmikorun ostin Tampereelta kirpparilta ja farkkutakin ostin Kirpparilla.fi kirpputorilta.Hiuksiin kaipasin myös jotain uutta twistiä perusponkkarin,sykeröiden ja sotkunutturan lisäksi. Silloin, kun mulla oli lyhyt tukka, kieritin etuhiukset yleensä pois tieltä. Tänään sainkin sitten idean kierittää etuhiukset ja laittaa muut hiukset puoliponnarille. Vieläkun oppisi tekemään ranskanletin, voisi toimi niinkin ihan kivasti!

Miten teillä lukijoilla muuten menee? Mulla menee ihan kivasti, vielä muutamia kouluhommia lukuunottamatta oon jo periaattessa kesälomalla. Ens viikon jälkeen alkaisi sitten kesätyöt! Viime kesään erona tän kesän työssä on se, että oon luultavasti yksin vastuussa mun leiriläisistä. Viime kesänä tein töitä siis yhden ihanaisen Anna-tytön kanssa ja hommat jakaantuikin ihan kivasti.Nyt pitäisi yksin suunnitella viikko-ohjelmat ja teatterijutut, sekä pitää ne kaikki lapsukaiset vielä hengissä! Uskon kuitenki onneksi voivani täyttää nämä pienet velvoitteet ihan hyvin. 


Mitäs mieltä olitte asusta? Oottehan muuten käyny jo tykkäämässä
Facebookissa Jyväskylän uuden second hand shopin, Marun, sivusta?
Jos et ni teeppä se täällä!  Puspus!

 

5 kommenttia :

 1. oh la laa näyttää hyvältä! toi kontrasti graffitien ja sun hiusten välillä on hieno :D ja onnea sulle kesätöihin, itse en varsinaisia töitä saanut mutta onnittelut sulle!! :-)

  VastaaPoista
 2. Hei Auroora, teidän keikka keväthetkessä oli aivan ihana ja todella koskettava, kiitos siitä ja ihanaa kesälomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuka sitten oletkaan yleisön joukosta!:) Kivaa kesää myös sinne. :)

   Poista
 3. Kaunis sinä ja todella kiva kuvauspaikka ! :) <3

  VastaaPoista