perjantai 22. toukokuuta 2015

Remember yesterday - walking hand in hand


Viimeisen viikon on ollu hurja kaupunkiturhautuminen. Ahdistaa ihmiset ja asioiden hoitaminen, on ollut väsymys eikä ole oikein osannut rentoutua. Koska eiliselle ja tälle päivälle ei ollu mitään erityistä tekemistä, päätettiin lähteä Simon kanssa meidän mökille ja käymään kotikotona. Mökki,puusauna, kesän ensimmäinen grilliruoka, kissojen kehräys ja maaseudun rauha teki tehtävänsä, sillä kotiin paluu ei tökkinyt tänään yhtään.
Instagram-seuraajat huomasivatkin jo kaksi tärkeää asiaa: otin viime viikonloppuna Kotkasta messiin Simon vanhan skeittilaudan ja oon alkanut treenaamaan sillä! Tasapaino on välillä vielä vähän hukassa, mutta yllätin jopa itsenikin, kuinka hyvin ekat treenikerrat meni.

Auringonpaiste ja valoisuus on tehnyt myös sen, että oon kantanu kameraa nyt mukana tosi aktiivisesti! Saattekin nyt tässä postauksessa siis kuvapläjäyksen viime päivistä! Enjoy!


Nyt lähen tästä vähäsen siivoilemaan olkkaria, jos saisin otettua olkkaripostauksen kuvat vielä tänään! Tarkoitus on myös juhlistaa vähäsen tätä meidän vuosipäivää, mutta vielä on aika auki se, että miten se tehdään..

Ihanaa perjantaita kaikille!


6 kommenttia :

 1. Wau, upeita kuvia! (---8

  http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Millä ohjelmalla muokkaat näitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Käytän vähän sitä sun tätä,riippuen kuvasta. Joskus kameralla muokkailen jo valmiiks, mutta muokkausohjelmista käytän iPiccyä ja PhotoScapea.:)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ootko skeittaillu enemmänki? :) Oon miettiny aina sillon tällön laudan ostoo, mut en tiiä tulisko sitä tarpeeks käytettyy... Onks lautailu vaikeeta ja mis yleensä rullailet? Löysin just lauantain lenkkipolul skeittiramppei tai en oikeestaa enää tiiä oliks ne sittenki pyöräilyyn tarkotettu. Otin vaan kuvat enkä jaksanu ohjeita sen enempää alkaa lukee ku oli saksaks...

  http://kesamaailmalla.blogspot.fi/2015/05/ma-tasa-metasa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon alottanu skeittaamisen vasta viime viikolla.:D Yllättävän nopeesti kyllä siihen tottuu ja nyt alkaa jo sujumaankin! Toisaalta saattaa vaikuttaa laskettelu/lautailutaustakin siihen, et tasapaino harjaantuu nopeesti taas paremmaksi. Rullailen tässä meidän kotinurkilla, nyt oon menny tasasta ja pientä loivaa alamäkeä.

   Kannattaa kokeilla, saahan laudan myytyä eteenpäin sitten jos siitä ei innostu. Mulla lähinnä hermoja raastanu kärsimättömyys ku haluaisin jo viilettää tuolla laudalla menemään.:D

   Poista